Hst. 7

9 1 0
                                    

P.O.V Grell

"We moeten naar de Reaper Bibliotheek om Scarlet's Cinematic Record te halen." Zegt Undertaker. ik knik. "Kom, we gaan met de koets." zeg ik en we gaan naar buiten.

We zijn in de Reaper Bibliotheek. We lopen langs de kasten met Cinematic Records. ik volg de namen met mijn vinger. "Sonja Rubert, Scarlet Ruby... Ja!" ik pak die van Scarlet uit de kast. "Dit is hem." zeg ik. Whitney kijkt blij. "Nu alleen nog een ware liefdes kus." zegt Daphne. "Die ga ik haar geven." zeg ik grijnzend. iedereen lacht. We lopen naar buiten.

"Hoe moeten we het eigenlijk doen?" vraagt Raven aan Whitney. "We moeten om twaalf uur 's nachts naar het kerkhof gaan, en Scarlet's lijk opgraven. Dan moet de geest van Scarlet in het lijk gaan liggen, en moet een Grim Reaper de laatste zin van het Cinematic Record voorlezen, en moet Scarlet een ware liefdes kus krijgen." Zegt Whitney. ik kijk op mijn klokje. "het is nu tien uur." Zeg ik. Daphne knikt. "Over twee uur is Scarlet weer terug!" zegt ze blij. ik lach. "Hoe ben je eigenlijk uit de toren ontsnapt?" vraagt Raven aan Whitney. "Scarlet heeft me bevrijd. en daarom help ik haar." zegt Whitney. Er word op de deur geklopt. Ik loop vrolijk naar de deur en gooi hem open. ik wil hem meteen weer dichtgooien, maar Claude duwt hem open. hij duwt me zodat ik keihard op de grond val. hij springt bovenop me. "Je hebt mijn meester vermoord!" schreeuwt hij. ik probeer hem te wurgen, maar hij duwt mijn handen op de grond. "Hier ga je voor boeten!" schreeuwt hij. "Nee! Laat Grell met rust! hij moet Scarlet de ware liefde kus geven!" gilt Whitney met haar hoge stemmetje. Claude kijkt naar Whitney en grijnst. Daphne duwt Whitney dicht tegen zich aan. "Laat haar met rust!" roept ze. Claude komt op Whitney af. hij wil haar grijpen, maar Daphne pakt haar op, en rent weg. Claude gaat er achter aan. "Daphne!" schreeuwt Undertaker. "Kom terug, dit is veel te gevaarlijk!" hij rent er ook achteraan. ik kijk Raven aan. "Wat nu?" vraag ik in paniek. "We moeten Daphne gaan helpen! ze kan nooit een Demon aan in haar eentje, ze is maar een gewoon mens!" roept Raven. ze laat haar vleugels verschijnen, en vliegt achter de rest aan. "Wacht op mij!" krijs ik en ik ga er ook achteraan.

Ik ren langs het Phantomhive Manor. dan krijg ik opeen een geweldig idee. ik bonk op de deur. Sebastian doet open. "Oh, het is de Reaper. Wat kan ik voor je doen?" ik ben doodop. "Daphne... Claude... Rennen... In Gevaar... Scarlet... Wekken." hijg ik. Sebastian kijkt me onbegrijpend aan. Ik leg hem snel het hele verhaal uit. hij knikt, en rent met me mee.

P.O.V Whitney

Daphne houd me dicht tegen zich aan en rent. "Waar gaan we heen?" vraag ik. "Ik weet het niet schatje, ik weet het echt niet." zegt Daphne buiten adem. "Ik kan zelf ook wel even rennen hoor." zeg ik. Daphne kijkt me twijfelend aan. "Ik ben al zeven, ik kan al best hard rennen." zeg ik. Daphne glimlacht, en zet me neer. "Oké schatje, ren zo hard als je kan, die man is erg gevaarlijk." zegt Daphne. ik knik, en begin te rennen. Achter me hoor ik voetstappen naderen. ik kijk achterom. Het is de Demon! ik ren zo hard als ik kan. Daphne en ik staan stil tegen een rotswand, de Demon heeft ons ingesloten! ik ren naar Daphne toe en duw mijn gezicht in haar buik. ik moet huilen. Daphne slaat haar armen om me heen, en snikt. "Doe haar niks, alsjeblieft..." smeekt ze. De man grijnst. "Dat kan ik niet beloven..." zegt hij. hij duwt Daphne weg. ze komt met haar hoofd tegen de rotswand aan, en valt versuft op de grond. ze kermt zachtjes. "Jij rotdemon! je hebt haar pijn gedaan!" roep ik kwaad. De man zijn grijns word breder, en hij komt steeds dichterbij. "Zozo, het witte meisje..." zegt hij, nog steeds met die angstaanjagende grijns.

Don't Leave MeWhere stories live. Discover now