Başlangıç

14.1K 299 45
                                    

Bugün Hazal'ın İstanbul'da ilk günüydü... Babasının işi yüzünden oturmayan düzenleri belki de en çok onu etkiledi. Ilk ayrıldıkları yerlerde bir sürü arkadaşı vardı. Özellikle Kübra'yı çok seviyordu. O kadar çok üzülmüştü ki ordan oraya giderken; bir çocuğun oyunu bozulursa ağlardı onunsa hayatı kökten değişiyordu ama yapabildiği tek şeydi susmak...

İşte o zamanlar bir karar aldı Hazal, çevresindeki insanlara bağlanmayacaktı. Hayatını nötrlemektense kendisini soyutlaştırmayı seçti. Her zaman güçlü durduğunu gösteren bu etki aslında onu yalnızlığa ve mutsuzluğa sürüklemekten başka bir şey yapmadı.

Şimdi ise belki de tüm bu tabularını yıkıcak olan kentteydi: İstanbul.. Hazal'ın tek hayaliydi vazgeçemediği... Ona göre buraya gelen herkesin bir amacı, hayali mutlaka vardı; hiç kimse burada boş yaşamaz, her zaman hayatına bir şey katardı. Peki kimdi o? Hazal,Hazal AYSİMA. Burda geçmişi belki değişicek belki de aynı kalıcak bir kızın ve adamın serüvenleri olucak, hayaller şehri İstanbul kim bilir onları nereye sürükleyecek?

SerseriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin