MURAT BOZ MERVE'YE AŞIK MI OLUYORDU YOKSA?

1.1K 27 6
                                    

Pazar gunu genellikle oyuncularin tatil gunudur,pazar benimde öyle evet oyuncuyum. Çocukluktan beri tek hayalim zorda olsa başarmıştım oyucuydum. Tum haftanın yorgunluğu üzerimdeydi, onlarca makyaj yapılmıştı 1 haftada. Yorgunluğumu nasıl atabilirim derken telefonum çaldı ve birden irkildim, arayan Merve idi. En yakın arkadaşım, halsiz bir şekilde telefonu actim.
"Efendim Merve"
"Nasılsın Gözde?"
"Nasıl olabilirim tum haftanın yorgunluğunu nasıl atabilirim onu düşünüyorum."
"E süper bu aksam bir bara gitmeye ne dersin, diğer kızlarla."
"Merve sen iyi misin? Yorgunum diyorum ne barı olmaz gelemem."
Bi anda kapım çaldı
"Merve 1 dk. Bekle" dedim.O da kim Merve, beni ikna etmek için gelmiş. Ona Hayır diyemeyecegimi bilir ısrar etmeye gelmiş.
"Ne işin var senin burada" dedim. Hemen konuya girdi yalvardi kiyamadim bu arada telefonlarimizi açık unutmusuz, kapattık. Bende teklifini kabul ettim. Ne güzel yorgunum ve daha da yorulmaya eğlenmeye gidiyorum. Merve tam bir Murat Boz manyagidir. Ne buluyor o adamda anlamıyorum. Hızlıca hazırlandım, aşağı indim Merve beni arabasinda bekliyordu, bindim ve yola çıktık.

Diğer kızlarla barın önünde buluştuk, bu da ne?! Bu gece Murat Boz bu barda mini konser verecekmis, tabii ya anlamaliydim. E diğer kizlarinda canına minnet onlarda bayılıyorlar ona hala anlamış değilim ne var ki o adamda :/ Merveeee diye bağırarak içeri girdim. Bak sen birde yer ayirtmis, ben bunu unuturmuyum? İçeri girer girmez benimkiler, benim fanlarim, onlarda oradaymis, fotoğraf çekilip sohbet ettik. Daha sonra onlar yanımdan ayrıldılar. Ve Murat Boz sahnede, bir çığlık atıyor Merve ve bardaki diğer kızlar. Bende içimden bunların hepsi deli, kafayı yemişler diyerek dalga geçiyorum.Merve bir anda kendini sahneye attı bende onu tutayim derken bir baktım bende sahnedeyim, olamaz rezil oldum! Merve Murat'a sarılmaya onu öpmeye başladı. Konser mi? konsere ara verilmişti. Merve diye sessizce ikaz ettim ama kime diyorum. Murat bir anda bana bakarak
"siz?! sizde oyuncuydunuz öyle değil mi?" Çekinmiş bir şekilde "evet" dedim. Sanki Murat beni çok önceden tanıyormus gibi davranıyor, sorular soruyordu. Bende isteksiz cevap veriyordum ağzımdan sadece ya evet yada Hayır çıkıyor.
Bir anda Murat Merve ye dönerek "Telefon numaranı alayim da konuşuruz" dedi ben ve Merve öylece baka kaldik nasıl yani gerçek mi bu diye fısıldadi Merve. Evet gerçekti ve Merve'nin telefon numarasini alıyordu. Bana döndü ve numarayı vermek istermis gibi baktı. Ben "Hayır gerek yok" dedim.

Sahneden indik ama Murat'ın hala bize baktığını hissedebiliyordum. Merve ye aşık mi olmuştu bu adam?!

NEFRET-AŞK DÖNGÜSÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin