Capitolul 6

365 25 1
                                    


            Stand acolo si plangand am auzit usa de la baie cum se deschide ,dar la cat de rau ma simteam nici nu m-am uitat sa vad cine este . Am auzit ca venea spre  mine cu pasi marunti. Sa oprit in fata mea si sa aplecat spre mine . Ca sa vad cine este mi-am ridicat capul din genuchi . Era Alex . Fara sa vreau i-am sarit in brate incepand iar sa plang . El m-ia raspuns la imbratisare si a inceput sa ma mangaie usor pe  spate . Era atat de bine  in bratele lui . Era cald si ma simteam in siguranta .

      -Ce ai patit Jessica ? De ce plangi ? ma intreaba Alex despartinduse din imbratisare pentru a ma privi in ochii .

      -Nu stiu . Chiar nu stiu de ce plang .

      -Cum nu sti de ce plangi ? Haide vino sa te iau in brate si vreau sa imi povestesti tot ce sa intamplat .

      -Bine .am zis eu in timp ce l-am luat iar in brate . Pai nu stiu cu ce sa incep

       -Cu inceputul ,draga mea .si ma pupa pe frunte .

       -Pai acum 2 zile am primit un mesaj de la un necunoscut . El m-ia spus ca este de la noi din liceu si ca imi este prieten . Apoi m-ia spus ca ma iubeste de foarte multa vreme dar ia fost frica sa  vina sa imi spuna pentru ca nu vrea sa strice prietenia dintre noi doi . Am stat si m am gandit cine ar pute sa fie . Apoi imi trimite flori si o scrisoare in care imi spune ca ma  iubeste foarte mult si ca mereu ma va iubi . Iar lucrul asta ma facut oarecum fericita sa stiu ca cineva tie atat de  mult la mine . Cand  l am intrebat daca vrea sa ne vedem sau sa imi spuna cum il cheama el a refuza spunand ca nu este momentul potrivit .

       - Pai si de ce plangi ,ca nu iti spune un necunoscut numele lui sau din cauza ca ai inceput sa ti la el dar nu sti nimic despre el?

        -Cred ca am inceput sa tin la el  fara sa imi dau seama . Si acum uite ce fac plang dupa un nimeni care nu imi spune nici macar numele lui .

      -Eu zic sa ii mai dai o sansa poate are un motiv foarte bun .

       -Ma mai gandesc .spun despartindu-ma  din imbratisarea lui .

      -Bine faci cum crezi dar nu mai plange ai niste ochii mult prea frumosi ca sa plangi .

       -Multumesc . Esti un prieten asa de bun . Si imi pare rau ca ai intarziat la ora  din cauza mea .

        - Eh ... nu este nimic oricum nu aveam chef sa ma duc sa o vad pe baba aia de franceza .

        - Aa si eu aveam franceza . Auzi nu vrei sa mergem la o cafea ca mai sunt 20 de minute si se suna deci nu are rost sa mai mergem .

         -Suna bine . se ridica si imi intinde mana ca sa ma ajute sa ma ridic . Dupa ce ne luam gheozdanele plecam spre o cafenea . Cand ajungem la cea mai apropriata intram si ne asezam la o masa mai retrasa . Dupa cateva minute de asteptat vine un chelner sa ne ia comanda . Eu am comandat  un cappucino iar  Alex o cafea cu lapte .

            Dupa ce am mai stat de vorba am plecat spre casa . Alex a insistat sa ma insoteasca pana in fata casei . Dupa ce a plecat am intrat si eu in casa . Am urcat sus in camera mea ,si cand am deschis usa camerei mele am ramas socata ....

In love with youUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum