3

1.1K 53 22
                                    

Kuzey Kore'nin gözünden;
Neden bu kadar üzüldüm? Nedenki? O bir barbar niye onu umursuyorum? Neden gözlerim doluyor?!
Ben bunları derken göz yaşlarıma engel olmaya çalışıyordum burnum akmaya başladı ve sonunda kendimi tutamadım beni kimsenin göremicrği duyamicağı bir yere gitmek istiyordum müzik kulübüne gittim orda birilerinin olacağını sanmıyorum müzik kulübüne gittim ve ağlamaya başladım bu kulüplere Japon'un fikriydi biraz orda ağladım ve sesler duymaya başladım.
Güney Kore;
-Oppa nasıl bu kadar güçlüsün
Japon;
-senpai çok yakışıklısın
Fln gibi övgü yağdırıyorlardı tabi kaide Amerika'nın hoşuna gidiyordu (kulübün koridora doğru penceresi var ordan bakıyor dışarıya doğruda penceresi var) amerka da kendini övmeye başladı "yok ben böyle iyiyim yok şöyle mükemmellim sizde iyisiniz benim kadar olmasada" gıcık kapıyorum ondan. Sonra göz yaşlarını sildim ve dışarıya çıkacaktı ki ayrılmaz ikililer geldi. Türkiye çok mutlu gözüküyordu beni görünce ciddileşti.
Türkiye;
-burda ne işin var?
Amerika,Güney Kore, Japonya,Azerbaycan bana ve Türkiye'ye bakıyordu. Türkiye müzik kulübünün başkanıydı ve ondan izinsiz odalara girmeleri yasaktı sadece çok güvendiği kişiler girebilirdi ve ben güvendiği kişilerden değildim. Türkiye bana çok sert bir şekilde bakıyordu dicek bişi bulamıyordum.
Türkiye;
-çık dışarı! Bir dahada gelme.
Ordan geçen Doğu Azerbaycan;
-noldu kuzen?
Türkiye;
-Kuzey Kore benden izinsiz müzik kulübüne gitmişte niçin gitdiğinide söyleyemiyor.
Kuzey Kore'nin gözünden;
Aslında benden çoğu ülke korkar güçlüyüm bombalarım var ama ona bomba atarsam NATO çıldırır Rusya Ukrayna da Nato ile bir olup bana savaş açarlar Türkiye'yi ne çok ülke seviyormuş?
Kuzey Kore;
-ş-şey üzgünüm...
Türkiye Babacan bir sesle;
-tm bu aralar dalgınsın ülkende bişeyler oluyor galiba üstüne çok gitmicem ama kurallarıma önem veriyorum lütfen kurallarıma uy.
Kuzey Kore;
-ta-tamam
Beni azarlamadığı için çok mutluydumdum sonra okul çıkış saati geldi herkes okulu temizliyordu. Bu fikri Japonya Türkiye'ye vermişti Türkiye'de temizlik hastası olduğu için bu fikri beğenmişti okulu temizledikten sonra Suriye,Kürdistan,kuzey Kıbrıs ve Türkiye evlerine gittiler onlar aynı evde yaşıyorlardı. Bende Güney Kore'nin karşı komşusuydum onunla olmak istemiyordum. Evime gittim onun baklavalarını hatırladım birden utancımdan kafamı yastığa dayamıştım sonra fark etmeden gülümsemeye başladım engellemeye çalıştım ama olmadım düşündüğümde gülümsüyordum sonra Kore savaşında beni yendiğini hatırladım. Nasıl? nasıl? Beni nasıl yendi? Ondan daha fazla askerim vardı? Daha güçlüydüm. Eğer Sovyet yada Çin olmasaydım ben yıkılmış devletlerden olacaktım. Buna rağmen onu seviyor olamam. Napıcağımı bilmiyordum.
O sırada Türkiye'nin evinde;
Türkiye kedisi Hayat'la oynuyordu (evet Van kedisi UwU👌)
Türkiye;
-oy ben şeni yerüm çok dadlusun sen yağğğğğğ
Kürdistan;
-TÜRKİYE ANIRMA LAN ÖÇ!
Türkiye;
-KEĞS LAĞN!
Suriye;
- Türkiye iyimisin? Sana bişi olursa biz mahvoluruz
Türkiye;
-Çıkarım için benle arkadaş msın ŞEREFSİZ!
Suriye;
-yioğğ
Kuzey Kıbrıs;
-Yalançı!
Diyip Türkiye'ye sarıldı
Türkiye;
-canım kardeşim bunlar benim çıkarım için seviyo hüğğğ;(
Kürdistan ve Suriye;
-sende çok çabuk kanıyon ama.
Diyip Türkiye'ye sarıldılar.
Türkiye;
-TAMAM BOĞLUYORUM GİDİĞĞİN!!
Kürdistan;
-çok öküzsün Türkiye
Türkiye;
-ne sandın yarrağamm!
Kürdistan hafifçe Türkiye'nin omuzuna yumruk attı.

Uyarı;
Arkadaşlar istediğiniz bir ship varsa yazın bu aralar Türkiye x Amerika düşünüyorum. İsterseniz başka kitap da yazabilirim ve isterseniz ülkelerin genelde olduğu cinslerinide yazabilirim

Tuhaf Aşk...Where stories live. Discover now