Capitolul 4

7 1 0
                                    

   Dimineața m-am trezit cu un chef de viață de îmi venea să mor.Mi-am făcut rutina repede și am ales să mă îmbrac în:

Mi-am făcut rutina repede și am ales să mă îmbrac în:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cu o pereche de adidași albi.Mi-am luat ghiozdanul și am coborât în bucătărie ca să pregătesc ceva de mâncare pentru Jack. Pentru că putoarea de maimuțoi care se face că îmi e frate nu s-a trezit am decis că merită să primească o trezire marca Evelin Clark.
Am intrat tiptil la el in cameră cu o oală și un polonic și am început să mă cred toboșar profesionist. Jack a sărit din pat aterizând la picioarele mele întins pe burtă cu un picior încă în pat.
   -Trezirea maimuță,avem școală. Spun râzând continuând să bat în oală.
   -Femeie nu ești normală.Cine trezește pe cineva în halul ăsta?urlă la mine furios cu o față de parcă imediat m-ar omorâ.
    -Lasă că știu că mă iubești.spun cu o față de îngeraș dând din gene ca un câine plouat.
    -Ai noroc că gătești bine,altfel erai de mult cu bunicu Mike cântând cu îngerii la fluierul piciorului.spune bătându-și joc de mine și pornind spre bucătărie.
Îmi iau cheile de la motor și cobor și eu.
     -Am plecat la școală.Mai sunt trei zile de școală,ai face bine să ne mai vizitezi și tu.spun ieșind din bucătărie pe ușa din spate și intrând în garaj.
Îmi iau motorul și gonesc pe străzile aglomerate încasând complimente frumoase din partea șoferilor. Ajung la școală repede,parchez și mă îndrept spre gașca mea care stă sub un copac și fumează.
   -Salut maimuțoii mei. Cum vă este această zi minunată de tot câcatul?îi intreb dând din sprâncene și aprinzându-mi o țigară.
    -Cineva e intr-o dispoziție bună...din nou.spune Kev plictisit.
     -Cineva nu s-a futut...din nou.spun eu tot plictisită așezându-mă în brațele lui și punându-mi capul pe pieptul lui,el înconjurându-mi talia cu mâinile lui mari.
     -Vai ce am mai râs.spune Kev
     -Ce ai pățit de ești așa fără chef de glume.îl întreb serioasă uitandu-mă în ochii lui.
      -Nu am nici cea mai vagă idee. Așa m-am trezit și nu pot să îmi revin. Am nevoie de ajutor.se milogește Kev
    -Bine.Facem așa.După școală mergem la docuri și îți dau mașina mea.spun cu durere în suflet ultima parte.
     -Deja mă simt mai bine.spune el fericit îmbrățișându-mă și lăsându-mă fără aer.
Le iau pe fete si ne îndreptăm spre clasă băieții rămânând să termine de fumat.
Orele au trecut încet și greu din cauza căldurii insuportabile.
Am plecat acasă unde Jack mă aștepta împreună cu Luna și cu Afrodita zâmbind ca niște copii nevinovați la intrarea în bucătărie.Ușa era închisă deci nu puteam să îmi dau seama ce ai făcut,dar știu că sigur nu e de bine.
     -Jack!!!spun începând să mă enervez numai cu gândul la bucătăria mea frumoasă.Ce mama dracului ai făcut?îl întreb încercând să nu fac un atac de panică.
     -Surioară,ai idee cât de mult te iubesc?se alintă pe lângă mine cu gândul de a mă îmbuna.
     -Jack lasă-mă să intru în bucătărie. spun deja nervoasă din cale afară
Se dau toți trei din fața mea cu capul în pământ așteptând să fie judecați.
Când intru în bucătărie inima mea se oprește pentru câteva secunde.Farfurii sparte peste tot,dulapuri fără uși, frigiderul răsturnat peste cuptor, borcane cu gem sparte pe jos și pe  pereți și pe tavan bucăți de legume și o mâzgă galbenă care se preling încet pe podea.
    -Jack!!!!Nici dracu nu te mai salvează din mâinile mele.Fugi că dacă te prind o să rămână mama cu un copil în minus.urlu nervoasă ieșind din bucătărie.
Jack o ia la fugă ieșind din casă cu mine pe urmele lui hotărâtă să îl fac să nu mai prinde ziua de mâine. Cum îndrăznește el să îmi distrugă bucătăria în halul ăsta. Alergăm de câteva ori în jos și în sus pe strada noastră, eu urlând la adresa lui cele mai dulci epitete scoase vreodată pe gura mea.
Când l-am prins în cele din urmă i-am sărit în spate și am început să îl trag de păr,Jack urlând ca din gură de șarpe că sunt nebună și să îi dau drumul,că mă iubește și că promite că nu se mai atinge de bucătărie in viața lui.
Obosită îi dau drumul abia acum observând gloata de babe care se uită la noi spunând rugăciuni și făcând cruci peste cruci.
Fug repede spre casă și trântesc ușa după mine intrând în bucătărie să văd dacă se mai poate salva ceva din locul in care a explodat o bombă nucleară cu ardei și ceapă.
Între timp Jack s-a furișat în casă crezând că nu îl văd urcând în grabă scările și închizându-se în camera lui.
După de am terminat cu bucătăria, parțial, mai îmi trebuie un cuptor și un frigider nou și sunt gata,merg să fac un duș și mă pun să dorm vreo trei-patru ore până să trebuiască să merg la docuri cu Kev.
Intru sub plapuma mea groasă acoperindu-mă până în gât somnul furându-mă repede.

Iubire pe aripile vântului Where stories live. Discover now