Capitolul 1

15 1 0
                                    

Eve pov.
  Mă trezesc buimacă din cauza alarmei care îmi zguduie creierii din toate rădăcinile.E 07:00,poate începe chinul.
   Încă o săptămână.O săptămână si vine vacanța de vară. Ultima săptămână de închisoare și bine ai venit distracție.
   Mă ridic din pat amețită si mă îndrept spre baie. Fac un duș scurt și mă spăl pe dinți. Ies din baie înfășurată în halatul meu pufos roz cu buline mov. Combinație groaznică dacă mă întrebi pe mine,dar e pufos și călduros deci nu zic nu. Mă machiez rapid cu puțin fond de ten,rimel și un ruj negru mat,și decid să înfrunt șifonierul imens pentru a putea purta ceva cât de cât decent înainte de a ieși din camera mea. Nu durează mult  până  mă hotărăsc asupra unor blugi negrii,un top alb si o jachetă cu imprimeu de armată.

Îmi iau ghiozdanul și țâșnesc pe ușă auzind zgomot de război din bucătărie semn că iubitul meu frate încearcă să facă ceva de mâncare,iar dacă nu intervin repede riscăm să ne mutăm in San Francisco în doi timpi și trei mișcări

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Îmi iau ghiozdanul și țâșnesc pe ușă auzind zgomot de război din bucătărie semn că iubitul meu frate încearcă să facă ceva de mâncare,iar dacă nu intervin repede riscăm să ne mutăm in San Francisco în doi timpi și trei mișcări. Fug repede pe scări încercând să nu primesc un sărut de"bună dimineața" din partea scărilor.
Intru în bucătărie și nu imi vine sa cred  ce văd. Fratele meu certându-se su Luna pentru o bucată de șuncă,iar Afrodita stă plictisită si se uita la ei ca la niște idioți.
-Neața bro. Ce faci?
-Neața sis. Încerc să îi spun animalului ăsta că bucata de șuncă e A MEA.
-Uneori nu știu care e mai prost,fratele meu care are CREIER sau animalul care se folosește de rațiune pentru a lua decizii,fără supărare Luna.spun și o pup pe botic luând bucată de șuncă si aruncându-io Afroditei,care o înghite ca și cum era un fir de praf.
-Haide superioară,mă lesi să mor de foame pentru niște animale?
- Nu te las să mori de foame,avem paste in frigider geniule. Nu le-ai văzut când ai scos șunca?întreb uitându-mă la el cu o privire suspicioasă.
-Ăăă...nu...scuze.spune stânjenit și se îndreaptă spre frigider de unde scoate pastele punându-se la masă și începând să înfulece de parcă nu a mai mâncat de o săptămână. Deși e mai mare decât mine cu un an,tot timpul trebuie să am grijă de el.
Îmi iau un măr și ies din bucătărie încercând să îmi găsesc cheile de la motor în dezastrul din sufragerie.După ce le găsesc mă încalț și ies din casă nu înainte de a urla de cred că m-a auzit bunicu din mormânt.
- Am plecat la școală nu mă aștepta să vin acasă diseară. trântesc ușa și intru în garaj pentru a-mi lua comoara.

 trântesc ușa și intru în garaj pentru a-mi lua comoara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Iubire pe aripile vântului Where stories live. Discover now