2.5 - Prvi dio

1.5K 135 5
                                    

Unaprijed se ispričajem što se prijevod mijenja negdje na pola nastavka, jedan dio je prevela Branka, jedan ja. Hvala na čitanju

''Irwin na telefonu.'' Ashton se javio na telefon, već se smejajući sebi.

''Takav si kreten.'' Kikotala sam se u telefon, smejući se onome što je Ashton rekao, više nego načinu na koji je to rekao.

''Šta ima, beboooo?'' Ashton je nastavio da se smeje, i za sekundu sam bila sigurna da je Ashton pijan. Bilo je tek 12.30 ujutru i ja sam se tek probudila. Nema šanse da bi Ashton mogao da bude ovako energičan ovako rano ujutru.

''Šta ima kod tebe?'' Pitala sam.

''Ništa, samo ležim u krevetu... razmišljam o svojoj devojci...'' Ashton je rekao. Nisam bila potpuna sigurna kako je Ashton razmišljao o meni, tako da nisam pitala o tome. Svejedno, osetila sam kako sam pocrvenela kada me je Ashton nazvao svojom devojkom I kada je rekao da razmišlja o meni. Ashton I ja se zabavljamo već jedan deuži period, ali opet, nisam se potpuno navikla na to.

''Danas si veoma srećan. '' Rekla sam, još uvek se pitajući da li je Ashton pijan ili ne. Jednom kada upoznaš Ashtona, shvatiš da je on stalno srećna osoba, ali ne ovako srećna.

''To je zbog prisustva moje devojke, tj. tebe.’’ Ashton je uzdahnuo. ’’Mogu da osetim tvoje prisustvo sa kraja ulice.’’

‘’Prisustvo? Mi pričamo na telefonu.’’ Nasmejala sam se.

‘’To koliko si zgodna, je, kao talas, koji prolazi kroz telefon.’’ Ashton je rekao, bez daha. Čula sam lupanje sa druge strane telefona, I uzdahnula sam, čekajući Ashtona da se vrati.’’Izvini, ispao mi je telefon.’’

‘’Dobro.’’ Rekla sam, klimajući glavom, iako Ashton ne može da me vidi.

‘’Pa, šta ima? Zašto si zvala?’’ Ashton je pitao. Još uvek je zvučao presrećno, ali je barem mogao da razgovara sa mnom normalno.

‘’Samo sam htela da ti se javim.’’ Rekla sam.’’ I da te pitam nešto.’’

‘’A, moraš da me pitaš nešto?’’ Ashton je zvučao uzbuđeno, očajan da čuje šta moram da ga pitam.

‘’Da li želiš da dođeš na večeru večeras?’’ Pitala sam. Znam da sam trebala da razgovaram sa Ashtonom ranije o ovome, imala sam celu nedelju da pitam da li bi se pridružio mojim roditeljima I meni na večeri, ali sam odlagala. Nisam se toliko plašila da pitam Ashtona da dođe, više sam se plašila same večere. Nadala sam se da moja majka neće poludeti sa pitanjima I uvredama ka Ashtonu, ali svejedno, nisam mogla to da kontrolišem.

‘’Večera.’’ Ashton je rekao. Mogla sam da ga čujem kako se pomera, I verovatno razmišlja šta će da kaže.’’ Da li je to kao meksička hrana na kauču, I ljubljenje večera, ili večera večera?’’

‘’Šta je tačno večera večera?’’ Pitala sam.

‘’Upoznajem tvoje roditelje večera.’’ Ashton je rekao, I zastenjao.

‘’Da, to je.’’ Uzdahnula sam, želeći da večeras bude ‘’ meksička hrana na kauču I ljubljenje’’ večera umesto ove.

‘’Jebote.’’

‘’Moj tata želi da te upozna.’’ Rekla sam.

‘’Isti tata koji me jurio po ulici kada me je uhvatio kako te ljubim?’’ Ashton je pitao.

‘’Jedan jedini.’’ Smejala sam se.

‘’Tako si slatka.’’ Ashton je promumlao, zvučeći kao da je tražio nešto. Nekada bi mu glas bio glasniji, a nekada tiši I mekši, kao da je pomerao telefon. ‘’Da, doći ću večeras.’’

7:15 || hrvatski prijevodDove le storie prendono vita. Scoprilo ora