9.Fata frumoasa si idiotul!

179 15 4
                                    

Alex.

    

      In dimineata urmatoarea ma confruntam cu luarea unor decizii si cum nu faceam fata am decis sa cer ceva ajutor cat de cat specializat.Am pus mana pe telefon, l-am trezit pe Leo din somn si i-am spus ca ne intalnim pe malul lacului sa vorbim ceva.M-am ridicat usor din pat, am tras pe mine o pereche de pantaloni si un tricou, am admirat-o putin pe Mia care dormea dusa, cu o baluta la coltul gurii apoi am iesit pe usa.

      Afara era ciudat de cald pentru o ora de dimineata insa chestia asta nu putea decat sa ma inveleseasca.Am ajuns la malul lacului si l-am asteptat pe fratele mau sa vina.Si am tot asteptat, uitand ca daca nici pentru scoala nu era in stare sa se ridica din pat, pentru a se intalni cu mine cu atat mai putin.Intr-un final l-am vazut venind, incaltat cu papucii de camera si cu tricoul luat invers, abia tarandu-se spre mine.Nici macar nu a avut bunul simt sa ajunga pana in fata oglinzii pentru a vedea ca parul lui arata de parca s-ar fi jucat pisicile prin el.A luat loc langa mine si a inceput sa se intinda.

     -Ce e cu mana ta? l-am intrebat vazand ca arata de parca ar fi fost intepata de toate albinele din padure.

    -Aseara pus mana, ahhhh, casca de doua ori, muscat rau!

Am inceput brusc sa rad.Era inca prea adormit sa faca o gluma.

   -Acum imi spui de ce m-ai chemat sau incep sa te bat pentru ca m-ai trezit din somn?

   -E vorba de Mia, i-am explicat incet, nu stiu ce sa fac.

Incepu sa se intinda si sa se tarasca pe nisip precum un sarpe atins de vreo boala.

   -Iti mai curg balele dupa Barbie?

Dupa o scurta ezitare am raspuns afirmativ.

  -Atunci o iei mai usor cu Mia, imi spuse in timp ce incerca se se obijnuiasca cu lumina, e fata cuminte si daca te gandesti si la alta o sa o faci sa sufere.In schimb incearca sa ii fii prieten bun pana se limbezesc apele apoi cand o uiti pe blonda arunca-te in chiloteii ei!

In mod normal as fi inceput sa il injur daca nu as fi stiut ca asta e de fapt unul din cele mai serioase sfaturi pe care le-a dat.Daca lasai deoparte tonul rautacios ceea ce spunea era chiar intelept.

      -Ca veni vorba, l-am intrerupt din relaxare, ce ai facut cu fetele?Te-am vazut si cu Diana pe langa cealalta.

     -Nu imi aminti!Si acum imi suna tipetele Anei in cap!As fi spus ca a intrat ala cu coarne in ea daca nu stiam ca de fapt ea e domonul sef.Aproape ca m-a dat afara din camera...

     -Si cu Diana ce faci?Sincer ea e mult mai frumoasa decat cealalta.

     -Asta asa e!rosti el ridicandu-se, ma duc sa ii fac o vizita.

     Si asa ma lasa singur pe plaja, doar cu gandurile mele, admirand apa cristalina si tremurand din toate incheieturile din cauza ca, oricat de infierbantat am fost la iesirea din camera, si oricat as fi crezut ca e cald, de fapt nu era.

     M-am ridicat repede si am pornit spre camera, impins de la spate nu doar de temperatura ci si de o iubire arzatoare de mers la baie.Am intrat observand ca nu e nimeni, ceea ce insemna ca e de rau.M-am dus usor la usa baii si am ciocanit intreband daca e cineva.

       -Fac dus!imi raspunse o voce de cealalta parte.

Am lasat rusinea si am intrebat daca pot intra deoarece am de tratat o problema importanta la matematica iar dupa cateva secunde am primit permisiunea.Am deschis usor si am pasit inauntru, unde era doar abur si sunetul apei care picura pe corpul ei.M-am ridicat pe varfuri pentru a pasi usor, pentru a deranja cat mai putin insa cand o voce ma facu sa tresar.

Two brothers and a campWhere stories live. Discover now