|54|

18.4K 1.4K 686
                                    

Nisa: Ardaaaa!

Nisa:Heyy!

Nisa:Sana ben mesaj atıyorum hemen geri cevap vermen lazım.

Nisa: Hâlâ uyuyor musun yoksa aq!

Nisa:

Nisa:Aloo kime diyorum?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nisa:Aloo kime diyorum?

Arda: Hm.

Nisa: Nasılsın böceğim?

Arda:Hmm.

Nisa:Seni Allah kahretmeye hâlâ uyuyor musun aloo!?

Arda:Efnm

Nisa:

Nisa:Oraya geleceğim birazdan otobüsüm kalkacak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nisa:Oraya geleceğim birazdan otobüsüm kalkacak.

Arda:Hm ne gzekl

Nisa: Sonra haber vermedi olmayalım.

Arda: Hmm.

Nisa: Telefonu ısırıyorum sinirden aq.

Nisa:Bekle sen şimdi.

Nisa sinirle uygulamadan çıkıp Arda'nın ismi ne basarak Arda'yı aramak için kulağına götürdü. Hat düştüğü anda birkaç çalışın ardından telefonu kapatıp tekrar aradı. Bunu 7 kez daha tekrarladıktan sonra yüzüne munzur bir ifade ekleyip bekledi.

Arda onu yanıltmamış geçen birkaç saniyenin ardından geri aramıştı. Arda'nın her arayışında telefonu meşgule atıyor dudaklarındaki neşeli kıkırdamalarını eksik bırakmıyordu. O, burada hasretinden karalar bağlamış, heyecandan yerinde duramıyorken Arda'nın uyuması olacak iş değildi! Sonunda raporunun süresi bitmiş ailesinin de tamamen iyileştiginden emin olmasıyla okula dönmek için otogarda otobüsünü beklemeye koyulmuştu. Her ne kadar ailesi Atalay konusunda korksalarda abisi yanında olacağı için biraz da olsa endişelerini torpiliyorlardı. Bir de Atalay durumu vardı tabi. Uzun zaman sonra İnstagram'a attığı o tuhaf açıklamalı fotoğrafından sonra tekrar sırra Kadem basmıştı. Sanki varlığını onlara belirtiyor ve tedirgin olmalarını keyifle izlemek için kenarı çekiliyordu.

Shiplendin Koçum!℘Texting✓Where stories live. Discover now