|41|

35.8K 2.4K 1.8K
                                    

Cidden Vote verip yorum yapmanız için illaki sınır falan mı koymam gerekiyor?

Gerekiyor mu yoksa?!

İyi okumalar ❣️

....

Kimdi Nisa?

Bu soruyu belki de kendine defalarca sormuştu.Fakat, hiçbir zaman bir yanıt alamamıştı.O gerçekten kimdi?

Ezik?

Öyle miydi? Ezik bir insan mıydı Nisa? Şuan ki durumunu soracak olursanız kendisine takabileceği tek kulp ezik olurdu. Sevdiği adamın kardeşi kendisini kaçırmış birde bu yetmezmiş gibi yarınları yokmuşçasına başını duvara vurarak canına kast etmişti. Buna rağmen ezik (!) Nisa, karşısında dumur olmuş bir şekilde kendisine bakan sevdiği adamdan bir ezik(!)miş gibi kendisini öpmesini istemişti.

Tamam belki biraz cesaretli bir insandı Nisa. Lakin bu çılgın isteği isteyecek kadar cesur olduğunu zannetmiyor du bile. Bu amansız cesaretin nereden geldiğini düşündü o an. Belki de narkozun etkisidir diyerek umutlandı. Fakat Hayır! narkoz geçeli çok olmuştu. Bu cesareti tamamen baygın geçirdiği zaman biriminde gördüğü o değişik rüyalar nedeniyleydi bu saçma cesareti. Arda'yı kaybettiğini görmüştü ya da en basitinden öldüğünü görmüştü.

Nisa hayatını bir ömür korkak yaşayıp ölmek istemedi belki de.

Bu hayatı en güzel yaşayanlar cesur insanlardı kesinlikle. Arda'yı sevdiğini söylemeden ya da en basitinden onu bir kez bile öpmeden ölmek istemiyordu Nisa. Tamam belki şuan ölmeyecekti! Fakat bu onun ne zaman öleceğini bilmediği gerçeğini değiştirmezdi.Belki de yarım saat sonra ölecekti! Ya da Arda ölecekti? Hayatını ve aşkını cesurca yaşamadan ölmeye hiç niyeti yoktu Nisa'nın.

Şimdilik Atalay gerçeğini bir kenarıya atıp Arda'ya odaklanacaktı.Ki, Nisa bu hasta haliyle mantıklı düşünmeye başlayıp Arda'nın kendisini sevdiği gerçeğini fark etmesi, kendi sağlam haline geldiği zaman düşüneceği diğer gerçeklikler ile kesinlikle herkesin hayatını zindan edecekti. Arda'nın kendisini sevdiğini anlaması çok da zor olmamıştı Nisa için açıkçası. Bir kere Arda nedenini bilmediği bir şeyden dolayı sürekli özür diliyordu ondan. Şuan ise neyden dolayı özür dilediğini anlamamak için bir aptal olmak gerekirdi. Kardeşi için özür dilediği kesindi. Arda kardeşinin kendisini sevdiğini biliyordu ya da basitçe anlatmak gerekirse Nisa'nın ona yazdığını bilerek onu görmezden gelip kardeşinin kollarına itmeye çalışmasından dolayı özür diliyordu. Emin değildi. Bunlar sadece kendi düşünceleriydi.Ama o gece Nisan'ın odasına gelip yaptığı davranışlar ve sarf ettiği cümleler ile Nisa için yapboz parçalarını bir araya getirmek zor olmamıştı. Hiçbir zaman aptal biri olduğunu düşünmemişti. Fakat bu gerçeği bu kadar geç fark etmesinden dolayı kendisine ne kadar sövse azdı.

"S-seni öpmemi mi istiyorsun gerçekten?"

Nisa gülmemek için kendini zor tutup başı ile onu onayladı.

"Ama kardeşimin yaptıkl-"

"Bu konuyu konuşmak istemiyorum."

Sözünü sertçe kesip Arda'ya baktı.O olanları kesinlikle düşünmek dahi istemiyordu artık. O zamanki yaşadığı korku ve hayal kırıklığını hatırlaması kendisine eziyetten başka bir şey vermeyecekti çünkü.

"Ama benden nefret etmiyor mu-"

"Hayır."

Tekrar sözünü kesip Arda'yı kesin dille reddetti. Belki ona karşı üzgün olabilirdi. Yada Hayal kırıklığıyla dolup taşabilirdi. Ama ondan kesinlikle nefret etmiyordu. Nefret etmek istemişti zaten zamanında kim istediğini yapabilmişdiki Nisa yapsındı?

Shiplendin Koçum!℘Texting✓Where stories live. Discover now