Capitolul 18

6.2K 370 4
                                    

Damian POV:

Totul a mers pe dos astazi, afacerile, drumul, investitorii, tot. Parca Dumnezeu imi juca o farsa, sau chiar ma pregatea pentru farsa cea mare. Gandul meu zbura instantaneu la Patricia, la tot ce s-a intamplat intre noi doi, am ajuns sa fiu indragostit de ea. Iar cel care mi-a deschis ochii a fost chiar Max.

Flash Back:

Am pornit spre biroul lui Max fiindca aveam mare nevoie de cateva acte semnate de el, usa nu era inchisa complet iar dinauntru se auzeau doua voci foarte cunoscute. Giulia si Max, am ascultat discutia lor in momentul in care am auzit numele sotiei mele.

-Max, Patricia este distrusa. Nu a vorbit cu Damian de 1 saptamana, dorm in acelasi pat, mananca la aceasi masa dar nu vorbesc. Ii este rusine sa ii vorbeasca, ii este frica.

-Giulia, de ce i-ar fi frica? Pana la urma ea nu are nici macar o vina.

-O singura vina are sora mea, faptul ca a iubit. Sti, ca a pierdut o sarcina, ei bine nu era copilul lui, era copilul unui vierme care a vrajit-o pe sora mea. Un nenorocit care nu a dat doi bani pe ea.

-Multumesc de lamurire, zic eu intrand in biroul lui.

-Damian! Cred ca mai bine plec, zice Giulia luandu-si geanta. Insa, sa sti ca regreta si tine la tine, zice ea inchizand usa in urma ei.

-Recomanda-mi un avocat, pentru un divort, zic turnandu-mi putin whiskey in pahar.

-Frate, Damian, nu crezi ca te grabesti?

-M-a inselat, ce vrei mai mult?ma rastesc eu.

-Te-a inselat? O data, si a ajuns sa-si blesteme zilele din cauza acelei greseli. Sti ce inseamna pentru o mama sa-si piarda un copil? Inseamna suferinta pe care ai simtit-o cand Irene a murit, poate chiar de doua ori mai mare. Iar tu? O judeci pe ea, dar ea pe tine? Sunt barbat, dar cred ca a facut ce a crezut ca e mai bine. Daca tu ai inselat-o, de doua ori, chiar si in patul vostru, ea si-a cautat alinare.

-Frate, nu suport sa stiu ca altul a atins-o...

-Damian, asta se numeste DRAGOSTE. Ce crezi ca ar zice Irene daca te-ar vedea asa?

End of flash back.

Singurul lucru care pot zice este ca a meritat toate farsele de azi oferite de Dumnezeu, a fost cina aranjata de Patricia in apartamentul ei. Noaptea de dragostea alaturi de persoana iubita, declaratia ei, precum ca ma iubeste.

Dupa 3 luni:

Astept de douazeci de minute ca Patricia sa termine de aranjat ca sa putem pleca la o petrece organizata de familia mea, penntru ziua tatalui meu. Iar ea parca nu mai apare.

-Iubito, mai ai mult?

-Imediat termin.

-Asa zici de o ora de cand tot stau pe aici.

-N-au trecut decat douazeci de minute, nu mai dramatiza, zice ea coborand scarile. Rochita acea despicata pe un picior ii statea atat de bine pe corp, avea corpul pe care orice rochie ar arata perfect.

-Mergem? Nu ai uitat nimic, nu?

-Nu iubitule, n-am uitat nimic. Putem pleca.

In fata casei masina noastra ne astepta, in 20-30 de minute am ajuns la destinatia mult asteptata.

SecretaryWhere stories live. Discover now