Cherinestead

159 11 14
                                    

Uzun süreden sonra okula dönüyorum. Omega olduğumu öğrendikten sonra annem ve babam birkaç haftalığına beni okuldan aldılar. Onları suçlayamam, okulda gerçekten tehdit altındaydım. Alfaların çoğunlukta olduğu bir okuldayım ve okulumdaki Alfaların çoğunun derdi güzel birini bulup mühürlemek. Onlar için Omega gücü temsil ediyor ve onlar, gücün güzellikten geldiğine inanıyorlar.

Şu zamana kadar mühürlenmek aklımdan geçmemişti. Bir Beta gibi yetiştirildim çünkü annem ile babam Betaydı, onların aileleri de aynı şekilde.

Bulunduğum bölgede Betalar zor bulunur. Üstelik bulunduğum bölgede Betalar Alfalar veya Omegalar ile ilişkiye giremezler. Betalar betalar ile omegalar alfalar ile ilişkiye girebilir. Bunun sebebi ise eski Baş Alfamızın bölgedeki diğer sürünün Baş Alfası ile olan anlaşmasıydı, bir gelenek sayılırdı ve uzun yıllar böyle devam etti. Karşı koyan olmadı, böyle yaşamayı öğrendik. Fakat bazı sürülerde Betaların Omegalar veya Alfalar ile ilişkiye girdiğini duymuştum.

Bölgemizin adı Cherinestead ve bölgemizde iki sürü bulunuyor. Bizim sürümüz Bersta karşı sürü ise Arstid.

Sürülerimiz mühürlenme dışında çoğu zaman anlaşamazlar. Uzun süren savaşlar sonucu bölge ikiye ayrıldı ve biz Doğu tarafında kalan kısımda yaşarken onlar batı yakasını aldılar.

Doğu yakasında bir lise var. Ben ve Liam Bu okulda okuyoruz. Okulumuz büyük ve çoğunluğu Alfa ile Omegalardan oluşuyor ne kadar Omega ve Alfalar yoğunlukta olsa da Liam dışında konuştuğum biri yok. tanıdığım en iyi Alfa o ve çocukluktan beri arkadaşız, birlikte büyüdük. Bölgemizdeki diğer Alfalara benzemiyor.

Diğer Alfaların dikkatini çekiyorum. Erkek olmama rağmen belirgin kıvrımlarım var ve bu okuldaki Alfaların dikkatini direkt olarak üzerime çekiyor. Eskiden kıvrımlarımı belli eden şeyler giyerdim fakat Omega olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli olarak geniş şeyler giymek zorunda kalıyorum. Ailem korunmayı öğretiyor bana ve ben böyle yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Güzel giyinmeyi seviyorum ve bunu değiştirebileceğimi zannetmiyorum.

Annem Omega olduğumu öğrendiğinden beri bana bir Alfa arayışında fakat bulunduğum yakada bana uygun olan tek Alfa Liam olmalı ve ben ona karşı bu tür bir şey hissedemem. Onun da aynı durumda olduğuna eminim, bölgemizde bulunan diğer omegalar ile anlaşamaz ve diğer omegalar pek akıllı değildir. Bu yüzden Liam'ın annesinin doğu yakasındaki Omegalardan gelin veya damat istemediğine eminim.

Çantamı sırtıma atıp kapıya doğru ilerledim. Annemin sesini duymamla arkamı döndüm. Elinde bir şişe bastırıcı ile yanıma yaklaştı "Yanına bastırıcı olmadan dışarı çıkmamalısın." "Biliyorum anne." dedim ve elindeki bastırıcıyı aldım, kapıyı açıp dışarı çıktım. Evin karşısında babamın arabasını görmemle koşarak arabaya yaklaştım, kapıyı açıp içeri girdim.

Babamla Omega olduğumu öğrendiğimden beri pek konuşamadık bazen benden utanıyor olacağını düşünüyorum, haksız da sayılmam. Yanlış anlaşılmasın ailemiz Omegalara değer verir fakat bir Beta Ailesi olduğumuz için Beta olmamın daha iyi olacağının hepimiz farkındaydık.

Elimi dün hazırladım çantamın içine attım ve kulaklığımı çıkarıp telefonuma taktım. Listeme girip uzun zamandır dinlemediğim bir şarkıyı açtım.

Birkaç şarkının ardından okulun önünde olduğumuzu fark ettim. Kulaklığımı kulağımdan çıkarıp babama döndüm. Bir şey söylemesini bekliyordum. Bir iyi günler, iyi dersler ya da herhangi bir şey ama o yola bakmaya devam etti. Bir şey demeyeceğini anlayınca kapıyı açıp dışarı çıktım.

Sabah bastırıcı sıkmıştım fakat kokum hala farkedilir düzeydeydi. Okula göz gezdirirken Liam'ı gördüm ve hızla yanına yaklaştım. Beni görünce kollarını açtı ve kendimi kollarının arasına attım.

If We Have Each Other Onde as histórias ganham vida. Descobre agora