1. Prinses Kokosnoot en Kokosmelk

13 1 0
                                    

Prinses Kokosnoot is een meisje dat wil geloven dat ze een prinses is, maar ook een superheld en ook een detective. Elk hoofdstuk beleefd ze een nieuw avontuur. Haar echte naam is coco, maar omdat iedereen haar kokosnoot noemt denkt ze dat ze kokosnoot heet. De voorraadkast is haar kantoor, en ze heeft een hond die haar helpt en kokosmelk heet. Veel leesplezier!

Dit eerste verhaal gaat over hoe ze aan Kokosmelk kwam en waarom hij zo heet.

Op een dag was prinses Kokosnoot jarig. Op haar verlanglijstje stonden: een vervoersmiddel, (omdat haar stepje zowat uit elkaar viel en de supercoole stickers die erop stonden er al bijna af gaan), een groter kantoor, (omdat de voorraadkast wel een beetje klein is) en een hulpje (omdat om al het zware werk dat prinses Kokosnoot moet doen soms wel een beetje te zwaar word en omdat ze zich anders een beetje alleen voelt). Maar haar ouders en familie (geen vrienden, die had ze niet) vonden dat wel een beetje raar, dus gaven ze haar maar een puppy omdat ze niks beters konden verzinnen. Eerst was ze er helemaal niet blij mee, dus negeerde ze hem en gaf ze hem ook geen naam, maar haar moeder zei steeds dat ze hem een naam moest geven. Op een dag stootte de puppy de kokosmelk om en zat hij helemaal onder de kokosmelk. Dus noemde prinses Kokosnoot hem Kokosmelk. The end.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden, dit is maar even een introductie ofzo, er komt nog meer, geduld. Het is een beetje kort ik weet het maar het zijn dan ook allemaal korte verhaaltjes hè.

Prinses KokosnootWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu