Part 1.

10 0 0
                                    

Povestea incepe în spitalul de nebuni,unde se află faimosa Lusy. Tot orașul îi poartă frică. Aceasta,înainte să fie internată în acel spital,ne-a spus povestea ei. S-a născut în 1986,într-un sat uitat de lume. Lusy povestise că aceasta,la 23 de ani a avut un soț. Era un om alcoolic,nu prea deștept. Își pierduse serviciul de contabil după 2 ani de când s-au căsătorit soțul ei a rămas fără servici , deoarece firma a dat faliment.
"-Când ne-am cunoscut,era un om blând,cu un serviciu stabil . De când a dat faliment firma la care lucra,s-a schimbat total,a început să mă lovească,așa a ajuns și să mă violeze. Eu eram tânără,voiam să fiu o femeie liberă,nu voiam copii la acea vârstă. Aveam doar 25 de ani." spuse Lusy.
In 2011 aceasta a născut o fetiță. In prezent are 9 ani. Din cauza abuzurilor pe durata sarcinii,aceasta s-a născut cu o problemă. Avea ochii negri ,iar datorită acestui motiv nu putea vedea nimic. Doctorii nu au mai văzut așa ceva,așa că nu aveau vreun tratament pentru problema ei.
in 2012,văzând că fetița ei nu se poate vindeca, a mers la o vrăjitoare.
Lusy mergea la ea pentru ași menține mintea curată.

-Sarut-mana fă doamna mea , n-ai trecut de mult timp p-aci! zise vrajitoarea
-Bună ziua, am adus această minune pe lume,îmi cer scuze că nu am mai venit.
Fetița și-a deschis ochișorii dar atunci vrajitoarea reacționează ciudat.
-Vai de mine! Fă doamna mea,nu-i de bine!
-Ce s-a întâmplat?!
-E de rău doamnă,trebuie să chem spiritele. Acoperiți-i ochii!
-Doar spuneți-mi ce s-a întâmplat!?






Ochi negri? Spirite? "E de rău!"? Dacă o vrăjitoare spune asta nu prea ai crede că minte. Veți afla în partea a-II-a de ce e de rău😘

Până La Ultima SuflareWhere stories live. Discover now