♪Voice of Heart♪

290 34 83
                                    

🌼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌼

"Voah, gerçekten çok lezzetli."

"Ellerine sağlık, Sarang."

San ağzına attığı çıtır karideslerden sonra önündeki tangusyuka yöneldi. Hemen yanında oturan Wooyoung ise sadece marula sardığı pirinci ağzına tıkmakla yetinmeye çalışıyordu. Salondaki büyük yer masasının etrafına dizilen herkes yemeklerini yemekle meşguldü. WooYoung'un mutfakta Sarang'a daha çok yardımı olmasına rağmen diyette olduğundan pişirdikleri yemeklerden yiyememesi Sarang'ı huzursuz hissettirmişti. Hemen yanında oturan Woo'nun elini tutup ona 'sen zaten gerekmediği halde yeterince kilo verdin şimdi lütfen sağlığına dikkat edip yemeğini ye.' demek istiyordu fakat tüm bunları Woo'nun anlamayacağını biliyordu.

Ağzına atmakta olduğu çıtır karides tanesini çubukları ile birlikte tabağının kenarına bıraktığında derin bir iç çekti Sarang.

"Kaçıncıya söylüyorum bilmiyorum ama ev yemeği yemeyeli uzun zaman olmuştu."

Yeosang, ağzına attığı çıtır karidesleri çiğnerken konuştuğu için sesi boğuk çıkmıştı. Seong-Hwa,  elinin tersi ile Yeosang'ın yanağına dokundu.

"Ağzın doluyken konuşma ne dediğin anlaşılmıyor."

Yeosang Seong-Hwa'ya ters ters bakıp önüne döndü ve biraz daha çıtır karides alıp hunharca çiğnemeye başladı.

"MinGi-ah kola doldurur musun?"

San, bardağını MinGi'ye uzattığında MinGi San'ın bardağını alıp hemen yanında duran büyük boy kola şişesinden doldurmaya başladı. O sırada yanında oturan YunHo ise dakikalar önce ağzına attığı lokmayı hala çiğniyorken gözleri Sarang'ın bir noktaya dalıp gitmiş bakışlarını süzüyordu usulca. Canını sıkan bir durum olduğunu hissetmişti fakat şimdilik bir şey dememeye karar verdi.

🌼

"Pekala, bu son tur tamam mı?"

Seong-Hwa, diğerlerinin önünde sandalyede otururken elinde tuttuğu tahta kaşığı havaya kaldırdı. Resimle kelime anlatma oyunu oynamaya karar vermişlerdi ve bu saatlerdir oynadıkları beşinci oyun oluyordu. Yemekten sonra herkes kendini oyuna vermişti. Promosyonlarının ardından boş vakitlerini yurtlarında geçiren Ateez'e eşlik eden bir de Sarang vardı. Buraya ilk gelişiydi fakat sanki yıllardır geliyormuş gibi kendini rahat hissetmişti, tabii bunda biraz da YunHo'nun Sarang'a verdiği eşofmanın da etkisi vardı(!) diyebiliriz.

Seong-Hwa anaokulu öğretmeni gibi diğerlerine söylenirken Seong-Hwa haricindeki yedi kişi teker teker yere birbirlerine bakmayacak şekilde oturmuşlardı.

KᴏNᴏKᴏ•Jᴇᴏɴɢ YᴜɴHᴏWhere stories live. Discover now