2. Evre - Kriz

157 74 130
                                    

'Başlama Saatiniz'🌙

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

'Başlama Saatiniz'
🌙

'Başlama Saatiniz'🌙

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

[01.00]

Çarşamba saat 04.30

"Ona çayı içirmek için her şeyi yaptım ama ortaya birkaç pürüz çıkınca içiremedim, o şüphelenmesin diye çok üsteleyemedim. Ama bugün ona dozunu kesinlikle içireceğim."

Açelya gergin bir şekilde cümlesini bitirdikten sonra karşısındaki adamın korkutucu gözlerinden bakışlarını çekti.Ne zaman laboratuvara gelse daralıyordu ve strese giriyordu.Buranın havasını hiçbir zaman sevememişti.

"Sana akşam nereye gideceği hakkında bir bilgi vermiş miydi? Her nereye gittiyse orada bizim bilgimiz dışında bir şeyler olmuş, adamlarım onu bilinci kaybolmuş bir şekilde arabasında buldu.Hafızasını incelediğimizde de hiçbir şey bulamadık! Neler oluyor ona?!"

Açelya bakışlarını tekrar profesöre sabitledi.

"Akşam Berk'e Başak'la dışarı çıkacağım diye yalan söylemiş, onun Başak'la buluşmadığını bugün öğrendim. Belki bir ihtimal bir şeyleri hatırlamaya başlamıştır."

"Bir şeyleri hatırlayabilmesi için önce hissetmesi gerekiyor ve biz onu tamamen duygusuz bir hale  getirdik.Tüm tehlikeli duygulardan arındırdık onu, geçmişini tekrar hatırlamasının imkanı yok."

"Onu yakından mı takip etmemi ister misiniz?"

Profesör masasının üstündeki kağıtlarını karıştırırken "Başak'la beraber onu her daim takip etmenizi istiyorum.Onun 7/24 nerede olduğunu bilmek istiyorum.Onun güçleri bizim için çok değerli,onu kaybedemeyiz.Eğer ortada dönen bir oyun varsa onu başından sonlandırmalıyız." dedi.

"Tamam efendim, Başak'la onu izleyeceğiz."

• 1 Saat Sonra •

Başak, Açelya ile profesörün emrettiği izleme konusunu konuştuktan sonra laboratuvardan aceleyle ama aynı zamanda dikkatleri üstüne çekmeden dışarıya çıktı.Çantasından arabasının anahtarını çıkarıp kapıların kilidini açtı,ardından da arabaya binip tekrar kapıları kilitledi.Birkaç kez camdan dışarıya bakıp izlenmediğinden emin olduktan sonra arabanın içindeki sinyal kesicileri çalıştırdı,bunlar kendisi telefonla konuşurken dinlenmesine ve izlenmesine engel olacaktı.

11 EVRE 卐Onde histórias criam vida. Descubra agora