Merry Krismas

42 0 0
                                    

Ze hadden knieseks voor een lange tijd totdat Manderling binnenkwam en mee wilde doen. Dat was een duidelijke nee en de sfeer was in een keer verpest. Atzina zei dat het maar eens tijd was om te gaan, na een halfuur ongemakkelijke stilte waarbij iedereen gesprekken vermijdde door op hun telefoon spelletjes te spelen en te twitteren met #omgawkward. Met een kuch stond ze op en ze liep naar de deur. Ze struikelde over een losgevallen Mainstreet poster en liep daarna net iets te snel de deur uit.

Het is kerstavond geweest en Atzina is thuis met de kerst om wat tijd met de familie door te brengen. Ook zal ze morgen al haar oude vrienden en exen weer zien en ze is super gespannen! Atzina hoort haar klok tikken. Het is inmiddels al drie uur 's nachts. Opeens hoort ze iemand hoesten ongeveer een meter verderop. Atzina schrikt en doet het licht aan. Een Miley Cyrus staat in haar kamer weed te roken. Het is een zeldzaam dier en daarom maakt Atzina zo weinig mogelijk bewegingen om niet haar natuurlijke habitat te verstoren. Zo te ruiken heeft de wilde Miley Cyrus al haar territorium bepaald door te urineren op verscheidene plekken. Atzina loopt langzaam dichterbij. Opeens begint Miley te hinniken en woest te twerken. "Sssht ik doe je geen kwaad." Tranen biggelen over Atzina's wangen als ze Miley's kont ziet schudden. Ze mist het twerken. Atzina vermant haarzelf en veegt woest de tranen van haar wangen. Twerken behoort nu tot haar verleden. Atzina aait Miley rustig over haar tong en ze lijkt te kalmeren. Aan de hand brengt ze de Miley Cyrus naar buiten. Ze bindt haar vast aan een paaltje en zoekt wat weed in haar huis maar kan alleen maar cocaïne vinden. "Godsamme," Atzina mompelt met haar sterke ochtendadem.
"PAK HEM BIJ ZIJN NEK PAK HEM BIJ ZIJN NEK STEEK HEM NEER HELEMAAL DOOD HELEMAAL DOOD!" Het geschreeuw komt uit de achtertuin. Atzina rent erop af en ziet Freek Vonk wegrennen met de Miley in een net.
"HÉ WTF MAN," Atzina schreeuwt Freek en zijn cameraploeg na.
"GEWELDIG!" Roept Freek terug, Miley gewelddadig twerkend in het net.

De volgende ochtend wordt Atzina wakker gemaakt met een lik van Kris in haar oor.

Spreek haar lichaam bij de naamDove le storie prendono vita. Scoprilo ora