2 . Ce naiba vrei ?

147 16 2
                                    

- Anette Mercury si Jacob Hervis !

- Prezent !

Da , corect , trebuie sa preentam proiectul de la istorie , la care muncisem atat de mult zilele trecute . Partea buna e ca ne-a iesit super proiectul si ca sigur vom lua 10 . Si inca o parte buna , nu-l mai vazusem pe tipul de la biblioteca de cateva zile . Ce bine , m-am speriat rau in noaptea aceea . Nustiu ce vroia de fapt . Cand i-am spus Karlei mi-a zis ca am admiratori . Admiratori pe dracu , perversi ambulanti . 

Era oricum ultima ora , dupa Istorie trebuia sa plecam acasa , ce bine ! Parca cu gandurile astea pentru Jacob de atunci , cu gandurile la tipul acela dubios , sinistru , misterios , ciudat , emo-kid .... cum o fi . Nu am nimic cu emo-kids , dar baiatul ala era destul de ciudat . In fine . 

Am terminat si de prezentat proiectul , am luat 9 . Nui nimic . Pfff , profesoara asta nu stie sa aprecieze arta de bun gust . Ce sa zic ... Jacob se incrunta intruna , pentru ca a luat noua . Gata omule , ai luat un noua , nu e ca si cum ar fi sfarsitul lumii . Nu , nu , Jacob nu e tocilar , e genul de persoana care vrea sa primeasca note mari .... dar sa nu invete . Intelegi voi , nu ? 

Dupa ce s-a sunat de iesire pentru unii , eu si Jacob tocmai iesisem din scoala . Karla , banuiesc ca se casca iarasi dupa Dave . Cu care stie ca nu are nici o sansa , desi continua sa il urmareasca , chiar si la baie ! Obsedata copila , din nou eu si Jacob facem haz de ea , iar pitica se oftica . Jacob plecase acasa , iar eu in statie . In timp ce asteptam autobuzul , observ doua persoane care se imbratiseaza . Imposibil ! Tipul de la biblioteca ... cu ... cu ... cu Ophelia ? ... Adica Ophelia ?! Ophelia era ... sora lui Dave . Si ea ... cu el .... ce ?! Ma aporpii de ei cu pasi grabiti , nu ca mi-ar pasa , dar totusi .

- Tu ! Tu ... Voi ! Ce legaturi aveti ? Auzi Fiffi frate-tu stie ce faci ? SI tu omule , cati ani ai ?!

- Hoooo femeie ! Esti geloasa ca am asa bunaciune langa mine ?! Imi rapsunse ea cu un ranjet scarbos si pervers pe fata .

- Geloasa pe cine ? Pe tine ? Ca te " vezi " cu un nesimtit , pervers si ciudat ?

- Pardon ? Spuse tipul de la biblioteca , destul de ofensat .

- Bine , cum vrei tu , draga Anuta , eu am plecat , acasa . Doar imi luasem la revedere de la iubitul meu ! 

In timp ce eu ma certam cu , draga de ea Ophelia , care imi spuse " Anuta " . Doamne fereste-ma de ea si de neamu' ei de idioti . Lasa ca afla frate-su cu cine se vede , sa vada ea ce o sa se sfadeasca cu Dave . Dupa ce Ophelia disparuse din peisaj , tipul de la biblioteca inca se holba la mine printre lentilele ochelarilor lui .

- Tu la ce te holbezi ?! De ce ma urmaresti , cum de esti peste tot pe unde sunt si eu ?! Acasa , in statie , la biblioteca chiar si la scoala ! Cine esti si ce vrei de la mine ?! 

-Bruno . Si nu vreau nimic .

- Atunci nu ma mai urmari ! Te cunosc de o zi ! Nu avem nici o legatura !

- Stai ! Macar vreau sa iti stiu numele ...

- Anette ... 

- Anette .. Imi rostise numele incet , uitandu-se in urma mea .

Ma uitasem la el , dupa care plecasem inapoi in statie care era la 4 metrii de mine . Ma asez pe banca de acolo si astept autobuzul care trebuie sa soseasca cam peste 10 minute . Ma uit cu coada ochiului in spate , inca este acolo si se uita la mine cu o privire ciudata, dar totusi inofensiva si trista . Imi intorc repede capul , vazand ca el se uita la mine . DUpa 1 minut mai trag o privire la el , si il vad ca se indreapta spre mine cu niste pasi lenti . A ajuns langa mine si s-a asezat jos , pe banca , tot langa mine !

Maybe art is my boyfriend , or not .Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz