Tanışalım mı?

32 0 0
                                    

Size bu hikayenin yazarı olarak başlamadan söylemek istediklerim var .Öncelikle bu benim ilk kitabım ve okurken fazla saçma bulabilirsiniz şahsen ben bile bazen saçma buluyorum ama işin güzelliği biraz da saçma olmasında bence . Bir de ben şahsen çoklu iç sese sahip bı insanım ve ana karakterimizin de iç sesleri biraz karışık olacak yani fazlasıyla kafası karışık bir kızımız . Şimdi eğer bunlara rağmen okumak istiyorsanız okuyabilirsiniz(izin veriyorum gibi olmuş sanki iznime ihtiyacınız var) .Ben henüz kitabı bitirmedim canım sıkıldıkça yazacağım ve hayırlısıyla bitireceğim . Oy vermenize gerek yok ama yorum yaparak beni eleştirirseniz sevinirim. Teşekkürler 😊 bir kez daha okudum da arkadaşlarımın değimiyle cringe bir kitap olmuş siz en iyisi okumadan geçin zaten muhtemelen devam da etmeyeceğim anı olarak kalsın burada.

###

Merhaba, Hazal ben :D Hanımlar & Beyler Okulunda okuyorum .Üç yaşımdan beri buradayım. Şu anda on beş yaşındayım . Lise 1. sınıftayım en azından devlete göre yani . Biz burada genelde yaş gruplarına göre ayrılırız ve yatakhanede de yaşlara göre odada kalan kişi sayısı değişir. 15 yaşındakilerin odaları 10 kişilik. Sınıftaki bütün kızlarla aynı odadayım yani ama bunun en iyi yanı en yakın arkadaşımla da aynı odada olmam . Şuan beni sıkıcı biri olarak görüyor olabilirsiniz ama aslında inanın değilim . Sadece size ne anlatabilirim bilmiyorum yani daha kış eğitimi bile başlamadı yarın başlayacak. Bir dakika yarın mı başlayacak ? Saat kaç bilen var mı acaba ? Ne saçmalıyorum ben? Bir dakika lütfen saate bakıp geliyorum. Kusura bakmayın ama saat 23.00 olmuş yani artık uyumam lazım kusura bakmayın . Kendime size doğru düzgün tanıtamadım ama emin olun zamanla ne çeşit bir deli olduğumu hepiniz anlayacaksınız.

 Kendime size doğru düzgün tanıtamadım ama emin olun zamanla ne çeşit bir deli olduğumu hepiniz anlayacaksınız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
HANIMLAR  & BEYLERWhere stories live. Discover now