alright

25 0 0
                                    

So,am blocat cateva persoane ca sa nu poata citii cartea asta pentru ca dupaia o.vor lua drept drama si bla bla bla,dar again,aici zic tot ce zic cand is nervoasa si d astea deci nu tre luat in serios.
Cum spune si titlu si celelalte capitole,ii o carte de frustrari si de cand Iris e suparata,nu callout sau mai stiu eo ce.

Bun,deci acu cateva zile m am oprit din a vorbii cu o persoana specifica pentru ca deja era evident ca numai are chef,si I mean,n o judec,mi a zis in trecut ca nu i pasa de atatea ori iau eu am inceput sa fiu ok on my own deci am lasat o,y know,ca sa n o mai deranjez

Booon,shinny tiny,cre ca o zii sau doua a trecut si aflu ca ceva gentle man incepe sa vorbeasca cu acea persoana..Si sincer nu e nicio problema da ma asteptam la un dezastru..

Si azi,ieri?..Acu e 12 AM deci ieri la ora 11 a avut loc ..cred..Stati sa vad
Dap,la 11 si 10 minute.
Eo,inafara de tipa aia de care am zis mai sus,mai vorbesc cu inca una pe care o stiu de cativa ani si am ..Sincer,aveam cea mai mare incredere de catrva luni,cred si chiar era blanao

Aflu ca,plm,era prietena cu mine just for the sake of not leaving me alone.
Pe scurt,era prietena cu mine ca eram om si ca fiecare om merita un prieten si ea defapt ma ura.

Big fat ass reveal..Mai e o tipa cu care vorbesc..Cred ca o sa ma opresc din a comunica si cu ea,I mean care mai e rostu...? Deja am iesit de oe cv grup de whattsap..Chiar n am nevoie de asta..

Nu..Vorbii prieten cu mine ca tu sa te simti mai bine ca faci o fapta buna si tie mila pentru mine..Ii dezgustator...
Si sincer,chiar eram prietena buna cu a doua tipa,facem glume des..azi am vorbit cu ea pe apel,parea asa simpla si sincera,nu credeam ca ma uraste.

Daca care incepe iara o drama de pe capitolele astea,ma sa i curva.Cum am zie si la icepit,aci ma frustrez eo,eventual povestesc din perspectiva mea,cand is nervoasa sau trusta sau plm.Nu ii callout sau ceva.Nu is facts

Once Upon A Time (Carte De Frustrari)Where stories live. Discover now