Setiap kali aku tidur, mesti kau yang aku mimpikan.
Kemudian, bangun sahaja dari tidur, mesti ada nota yang ditulis dan diakhiri dengan KTH.
siapa kau sebenarnya?
Start; 4 June 2020
End;-
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Choi Byunghee
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Kim Namjoon
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Choi Beomgyu
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Sipnopsis
Setiap kali aku tidur, mesti kau yang aku mimpikan. Kemudian, bangun sahaja dari tidur, mesti ada nota yang ditulis dan diakhiri dengan KTH.
siapa kau sebenarnya?
Preview
Dia mengelus lembut pipiku, lalu mengucupnya sekilas.
"You're mine sayang. Kau hanya milik aku, araseo?"
Aku hanya menganggukkan kepala dan dia Mula menciumbibirku dengan kasar. Dari bibir, ke leher. Dia menciumnya dengan ghairah dan tanpa aku sedar, tangan kekarmiliknya Mula membuka satu persatubutangbajukepunyaanku. Dan selepas itu, hanya ada dia sahaja di pandangan ku.
"ARGHHHHHHHH APE BENDE AKU MIMPI TADI." Aku menekup kedua belah pipiku yang masih hangat kerana mimpi tadi.
Aku melihat sekeliling ku. X tau kenapa tapi rasa seram sejuk tiba-tiba.
Aku terlihat sekeping nota yang tertampal di meja belajar ku.
Tanpa membuang masa, aku terus mengambil nota tersebut dan membacanya.
your beautiful eyes make me want to look at you deeper, your sexy lips make me wonder how sweet she is. Your exposed neck, want me to leave a mark there that means you are mine. Remember this, mulai dari hari ni aku akan sentiasabersama dengan kau walaupun kau x boleh nampak aku. Tetapi, aku boleh tahu apa yang kau lakukan di mana saja. Be a good girl araseo? Oh ye x ye, malam tadi kau mimpikan aku kan sayang. Selepas ni, mungkin kau akan jumpa lebih banyak mimpi yang terdapat kita sahaja. Love you.
-kth
Aku termenung seketika selepas melihat nota itu. Kedua dua tanganku mula memeluk tubuhku. Meremang bulu romaku membaca nota itu.
Kth? Siapa dia?
Had umur pembaca 15 tahun ke atas
Warning Dilarang menciplak hasil karya aku niw, penat penat otak aku nak fikir sume ayat kat atas. Sedap sedap ko je nk tiru hmmmmm. Kk papepon enjoy bace cite ni..oh ye x ye..cite ni Ade part bahaye sikit macam kat atas td..sikit je x banyak AHAHAHHAHA. And tq sbb bace cite ni..SARANGHAE MUAH