AIW - 11.11 Cameron Dallas

61.1K 1.5K 1.3K
                                    

Selam. Yine ben ajdjd ADM okuduysanız tanırsanız okumadıysanız ben Aslı. Anladığınız üzere Cam hayranıyım, umarım hikayeden keyif alırsınız. 

Bölüm şarkısı: Charlie xcx - Boom Clap
(Ayrıca arabada çalan şarkıda bu)

NOT!

Hikayeyi 13 yaşındayken yazmıştım, 2014 yılında. Mantık hataları, kurgusal problemler var. Şimdi baktığınızda cringe gelebilir ama o zamanlar küçüktüm. Lütfen tolere edin. :)




" Mayıs şu uçaktan bi inelim ağzına uçan tekme atacağım senin"

Yüzümü buruşturmuş Mayıs'ın yüzüne baktım ekşi ekşi, kafasında 5 katlı düğün pastası gibi duran topuzunu bozup onu feci cırlatasım vardı fakat hiç uğraşacak halim yoktu. Zaten uçuşlarla aram pek iyi değildi, her seferinde gergin olurdum. Tipe bak ya, put gibi oturmuş hiç korkmuyor gerizekalı.

" Aslı, şuan sülaleme sövüp beste yapsan, böyle albüm falan çıkarsan takmayacağım yavrum. Amerika'ya gidiyoruz, senin mızmızlanmanı çekemem"

Kollarımı bağlayıp başımı cama çevirdim "Senin gibi kenka olmaz olsun, sakat kal inş"

" Hem hala ne söyleniyon," dedi ve elindeki çikolatalı sütü yudumladı "Alıyom seni Amerika'ya yanıma götürüyom sen bana sakat kal diyon"

" Türkçeyi'de ağlattın eyvallah"

Hayıflanıp etrafa bakındım. Mayıs benim best'imdi, babamdan bir yazlığına izin alıp Amerika'ya yanına tatil yapmaya gidecektim. Aslında her yaz İngiltere'de dil eğitimi alır yine evimden uzak yaşardım, fakat bilmediğim bir his bu yıl oraya gitmemi istemedi. Mayıs'ın yanına gitmek istedim.

" Kız, sana erkek arkadaşı bulayım mı?"

Gözlerimi kıstım ve tısladım hayır der gibi "Kalsın, bir Bora vakasını daha ne ben ne de ponçik yüreğim kaldıramaz"

Pis pis sırıttı "Sende ki güzellik bende olsaydı aynı anda 7 koca alırdım kendime"

Gözüme şuan çok pis bi şekilde Esra Erol gibi gözükmüştü. Sanki indiğimizde gözünün gördüğü ilk yakışıklıyla aramıza paravanı koyacak gibi.

" Abartma, nerem güzel"

Mavi iri gözlerin kıvırcık beline kadar siyah saçların var ve minyonsun demek neren güzel hm

" Yanımda çarpılırsan tanımıyor numarası yaparım söyleyeyim"

" Of tamam Mayıs" kollarımı tekrar bağladım ve başımı arkaya yasladım. O elinde telefon popi hayatında takılıyordu. Bense kafamdaki unicornların çitlerin üzerinden halay çekerek atlamasını düşlüyordum belki biraz kestiririm diye.

" Bora demişken, hala o pikaçu suratlıyı unutamadın mı?"

Sertçe yutkundum, ve sesimi çıkarmadım. Bu biraz ağır bir olaydı. Yani... Benim için. Bora benim yıllardır çıktığım çocuktu. Fakat daha birkez bile öpmemiştim onu. Çok popüler biriydi, yattığı kızların haddi hesabı yoktu. Ama en kötüsüde, o bunları yaparken benim haberim yoktu. Sonra birgün sarhoşken yüzüme bağırıp çağırıp ezik olduğumu söyledi ve benden ayrıldı. Nedenini hala ben bile bilmiyorum, sadece duygusal bir aptal olduğumu haykırdı ve çekti gitti hayatımdan. Sonra gözümün önünde sayıyla kızla çıktı, sesimi çıkaramadım... Daha çok taze. Atlatmış bile sayılmam.

All I Want | Cameron DallasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin