Welkom! / Voorwaarden (NL)

966 18 7
                                    

Welkom bij deze covershop! Als de cover van dit boek je aansprak, dan ben je vast geïnteresseerd in mijn coverstijl!Fantasycovers maak ik het liefste, maar ik maak ook heel graag covers voor andere genres

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Welkom bij deze covershop! Als de cover van dit boek je aansprak, dan ben je vast geïnteresseerd in mijn coverstijl!
Fantasycovers maak ik het liefste, maar ik maak ook heel graag covers voor andere genres. Lees hieronder grondig de regels door en ga dan naar het volgende deel 'Aanvragen'. Dan neem ik zo snel mogelijk een kijkje naar jouw aanvraag.

VOORWAARDEN

1. Vraag niet tegelijk bij meerdere covershops je cover aan. Ik steek tijd en energie in elke cover (net zoals de andere covershops), en dan zou het jammer zijn als de cover van een andere covershop je meer aanspreekt.
Als je toch al een cover bij een andere covershop hebt gevraagd, wacht deze dan af. Wanneer die cover je niet aanspreekt, dan kan je hier een nieuwe cover aanvragen.

2. Geef mij credits. Dit doe je door mijn gebruikersnaam (redflowers-) bij de beschrijving van het boek te zetten. Ik zet mijn gebruikersnaam niet op de cover.

Het zou ook natuurlijk superlief zijn dat je me volgt. Het is een uiting van dank voor de moeite dat ik in je cover steek. :)

3. Je verhaal moet al online staan of binnenkort gepubliceerd worden op Wattpad. Het zou jammer zijn als ik enorm veel werk in je cover heb gestopt en het verhaal misschien toch niet meer online komt. Het verhaal moet uiteraard nog niet volledig af zijn.

4. De cover die ik voor jou maak is enkel voor persoonlijk gebruik. Ik neem de afbeeldingen gewoon van het internet, dus velen hiervan mogen niet gebruikt worden voor een commercieel boek.

5. Het zou kunnen dat ik jouw aanvraag niet aanneem. Ik hoef me daarvoor niet te verantwoorden, maar meestal is het omwille van een specifiek genre (bv. horror, erotiek). Ik laat je dan weten dat ik je aanvraag niet zal doen.

6. Ik keur niet elke fanfictie goed. Muziekgroepen doe ik niet, fanficties van bestaande boeken (Percy Jackson, Harry Potter...) dan weer wel.

Het wachtwoord dat je moet invullen bij de inschrijving is je lievelingskleur. Hierdoor weet ik dat je de voorwaarden hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

Covershop || PAUSEDWhere stories live. Discover now