5sauce

83 6 0
                                    

Okey, chci teď mluvit o něčem pro mě docela důležitým. Pokud to nevíte, jsem tak trochu (ironie, hodně) posedlá skupinama. A co mě dokáže úplně nejvíc nas- ehm, cihla, je to, když se někdo nazývá fanouškem skupiny jenom kvůli jednomu členovi skupiny. Lidi, pochopte to, není to 5 seconds of Luke, nebo Michael, Calum nebo Ashton, stejně tak Pierce the Veil není Pierce the Vic a My Chemical Romance není My Chemical Gerard. I když, Sleeping with Kellin nezní špatně...

Další věc, "fanoušci" kteří se nazývají fanouškama a přitom od nich znají jen písničky co hrajou na Óčku. Neříkám že musíte znát všechny jejich písničky nebo tak něco, ale prostě je to divný, znát dvě písničky a hned patřit do 5sosFamu. Alespoň pro mě.

Kdyžtak, momentálně je 1:27 a mě se nechtělo spát a tohle mi leží na mozku už dlouho, tak teď když mám volnou chvíli, rozhodla jsem se to sem napsat.

Ale hlavně si nemyslete, že vám říkám co máte a nemáte rádi a čeho jste fanoušci. Je to fakt jen můj názor, tak si to prosím nikdo neberte osobně.  A jak jsem říkala na začátku, pro mě jsou skupiny nedílnou součástí života. Někdo by řek "Proč posloucháš jenom skupiny?" a já jim odpovídám "Protože je mám ráda." Někdo upřednostňuje sólový zpěváky, někdo skupiny. Já třeba skupiny. Už zas moc kecám, asi půjdu spát.

Tak baiii :))

Naprosto náhodné věciKde žijí příběhy. Začni objevovat