@Bloody_Silver kérésére

155 39 7
                                    

Juhuuj, végre-végre-végre volt időm! Úgyhogy elkészítettem Bloody_Silver rajzkérését, és sajnálom hogy ennyire sokat kellett várnod rá :"D

Bevallom először egy másikat kezdtem el, de azt nem volt kedvem folytatni, úgyhogy egy teljesen újba kezdtem ma bele, amit sikeresen befejeztem, és elégedett is vagyok vele. (Kiélvezem, hogy elégedett vagyok vele, mert utána ígyis-úgyis észreveszem a kisebb hibákat... :D)

A karakter neve Victor Windsor, Bloody_Silver creepypasta OC-je. Bátor, és csendes természetű, a barátai közt kedves, őszinte, néha idegesítő, az idegenekhez viszont goromba, szarkasztikus, kissé bunkó és önző. (Én már most imádom *-*) 

Creepypastában nem mozgok túl otthonosan, de próbáltam feldobni az arcán lévő horzsolással, a szakadásokkal, és a sötétséggel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Creepypastában nem mozgok túl otthonosan, de próbáltam feldobni az arcán lévő horzsolással, a szakadásokkal, és a sötétséggel.

A belógó ágat csak egy kis díszítésnek szántam. Direkt nem dolgoztam ki jobban, mert szerintem ezekkel az egyenes vonalakkal sokkal letisztultabb, biztosan nem vonja el a figyelmet a karakterről. ^^

Ennél a rajznál próbálkoztam először a fényekkel. Igen, eddig megfigyelhettétek, hogy nem igazán használtam a fényeket, pedig baromi jól néz ki vele a rajz, és el lehet játszadozni vele. Aztán csak poénból elrejtettem a rétegeket, és csak a fényeset hagytam, szerintem tök jól néz ki xd:

 Aztán csak poénból elrejtettem a rétegeket, és csak a fényeset hagytam, szerintem tök jól néz ki xd:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Remélem tetszik mindenkinek, főleg a tulajdonosának! ❤

Alkossunk!Where stories live. Discover now