17| iyi geceler

670 83 15
                                    

1 yıl sonra, saat: 21.36

Yorucu bir günün ardından nihayet evine varan Sejeong, dolabının arkasına gizlediği kutuları gördü. En öndeki kutuyu aldı ve bugün koparttığı günebakanı içine yerleştirdi.

Kutuyu yerine koyduktan sonra aylardır telefonundan silemediği numaraya baktı, son mesajının üstünden bir yıl geçtiğini görünce kendine kızdı. Söylediği sözün arkasında durmamıştı, hatta vazgeçmeye çalışmamıştı bile.

Anlık bir sinirle dolaptaki günebakan dolu kutuların hepsini üst üste koyup kucağına aldı, sekiz dokuz kutuyu üst üste koyduğu için önünü göremiyordu bu yüzden yavaş adımlarla dışarı çıktı.

Çöp kutusunun yanına gelene kadar defalarca kez düşme tehlikesi yaşamıştı. Büyük ihtimalle komşularından bir tanesi de onun bu hâlini görüp yardıma gelmiş ve çöpün kapağını açmıştı.

Genç kız, kutuların hepsini çöpe attığında teşekkür amaçlı yanındaki bedene döndü. Ama bırakın teşekkürü nefes bile alamayacak hâle gelmişti...

"İyi geceler Sejeong."

🦋
burada mı bitirsem başka bir bölüm mü yazsam bilemiyorum...
şimdilik tamamlandı kategorisine koydum çünkü bazı sebeplerden dolayı off olmak zorundayım, her neyse kendinize iyi bakın💙💙

Love Box | YutaWhere stories live. Discover now