FİNAL

290 47 95
                                    

Bir de ne göreyim Melda gacısı vee Mahmut Tuncer kapının önünde halay çekiyordu. Böyle bişi nasıl olabilir. OMeN tOnrEm dedim.

Koca karılar hep bir ağızdan

"Terbiyesiz!" Diye bağırdılar.

Ama Melda gacısı aldırmadı.
 Biraz sonra içeriden kocişkom Alper Şükrücüğüm geldi. Ben bana doğru geliyor zannettim ama o Melda gacısı ile halay çekmeye gitti. Bunu bana nasıl yapardı. Beni aldatmıştı.
Ama ben sadece bunları görmüştüm. Biraz sonra ise İbrahim Tatlıses Çiğ köfte yoğurmaya, Ajdar şarkı söylemeye, Emma Watson horon tepmeye, Voldemort tespih çekmeye, Mehmet Ali Erbil ise ağlamaya başladı. Bu tablo karşısında yere yığıldım. Sonrası karanlık... :(

Gözlerimi açtığımda ameliyat odasındaydım. Bir hemşire bana bakıp
 
"Hocam hasta uyandığğğ!" Diye bağırdı. Arkasında ki doktor yanıma geldi.

"Bu nasıl olur. Narkoz vermediniz mi?"
"Verdik tabi ki."

Bu kavgalarının arasına girdim.

"İğne dantelli miydi" dedim endişeyle.
 
Doktor aval aval yüzüme baktı. Sonrası yine karanlık.

Uyandığımda hastane odasındaydım. Başımda Alper Şükrü, Melda gacısı ve diğerleri vardı. Ben uyanınca herkes başıma toplandı. Ama benim halim kalmamıştı. Alper Şükrü ye seslendim. Hemen yanıma geldi.

"Kocişkom, ben öleceğim. Beni iyi dinle."

"Ok."

"Ben ölünce sandalyeye oturmamış bisküvi yemeyeceksin, şekerleri çiçek sulama kapına koyacaksın. Kuru yemişleri minik market arabalarına koyup yiyeceksin. En önemlisi yemeklerinde sunuma önem vereceksin. Yaptığın tostları dantelle saracaksın. Zeytinleri de kurdele ile bağlayacaksın. Eğer bunları yapmazsan inş ölürsün amin. Ben gidiyorum bb." dedim ve gözlerimi kapattım.

Zeynep artık ölmüştü. Alper Şükrü ise dediklerini beynine not edip cenazeyi beklemeden Melda' nın kolundan tutup nikah dairesine götürdü. Ardından bir düğün ayarlayıp aynı gün evlendiler. Melda çok mutluydu bir sonra ki hedefi Ajdardı.

Melda planını gerçekleştiremedi. İlk önce Alper uppasını öldürdü. Sonra ki planı olan Ajdar ile evlenmekti. Ama Ajdar karısını çok seviyordu. Bu yüzden Melda' nın planını bozdu. Melda ise 80 yaşına kadar sap kaldı. Ta ki karşısına Keloğlan çıkana kadar. Keloğlan' ın o şelale saçlarına aşık olup evlendi. Ömür boyu mutlu yaşadılar. (81 yaşında Melda gacısı da öldü)

Melda gacısı ermiş muradına, biz çıkalım bok yoluna.

Kitap bitti. Çok saçma geldi bende final yapmaya karar verdim. Okuduğunuz için tişikkirlir. Yaptığım boylara  katlandığınız için de tişikkirlir. Neyse iyi kalın muck muck ^-^

Bu arada medya müq xllckdpxmocs

ZEYNEP'İN EVİWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu