Kocişkomla dantelli, sucuklu tost keyfisi

1.2K 86 428
                                    

Günaydın ballarıığğğğm. Nasılsınız inşallah iyisinizdir. Bugün geç uyanmışız, çocuklar zaten uyanmaz kocişkom da tatilin keyfini çıkarmış yani uyuyup kalmışız.

(Multi'de sunum!)

Ayoool neyse moralimi bozmayacağım. Sunumum nasıl olmuş kızlaağr. Bana sade gibi geldi. Artık akşam çay da daha güzelini yaparım.

Bu arada ballarım bugün salon takımımız geliceeeeeğğğk. Onlarında fotisini atarım canlarrrııım. Ayoğğl çok sevinç duygusu içindeyim. Resmen seviniyorum. Ne kadar ilginç değil mi?

Eveğğğğt kızlaağr! Salonumuz geldi. Kocişkom la herşeyi yerleştirdik. Hemen göstereyim.

Nasıl? Beğendiniz mi? Kocişkom pek beğenmedi ama ben beğendim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Nasıl? Beğendiniz mi? Kocişkom pek beğenmedi ama ben beğendim. Sadece biraz daha süslü olabilirdi.

Kızlaaar Ebu Bekir Sıddık bugün çok ağladı. Niye bilmiyorum.  Bende sussun diye onu altın gününe götürdüm. Şaziye abla kızınca daha çok ağladı. Hep bu Şaziye ve gelini yüzünden. Gelinin evini bir görseniz, ev ev değil tımarhane resmen ayoool. Onların evini falan görünce diyorum ki ne zevkli karıyım beee. Meltem'in de ondan farkı yok. Hepsi dedikodu makinası. Aman Allah korusun dedikodu benden uzak olsun.

Neyse kızlarr şimdi akşam yemeği yiyeceğiz. Kocişkom Ebu Bekir Sıddık' ın kolunu koparmış açlıktan. Onlar hastaneye gitti. Bende kendime kızdım. Kocişkomu nasıl bu kadar aç bırakırım ben. Kötü bi kadınım offfff.

Mutfağa gidip bi şarkı açalım ve sofrayı hazırlayayım.

Ballarııığm Ebu Bekir Sıddık ve kocişkom geldiiii. Ebu Bekir Sıddık'a yeni kol takmışlar. Sanki ölmüş gibi yattığı yerden kalkmıyor. Kocişkom dan da özür diledim. Beni affetti bir daha yemeği geciktirmeyeceğim. Biz yemeğimizi yiyelim ardından çay içiçeğizz.

Yemeğimizi yedik kızlar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yemeğimizi yedik kızlar. Kocişkom beğenmedi ama olsun. Daha güzelini yaparım. Birazdan çay içeceğiz. Ben sunumlarımı yapmaya gidiyorum aşkitolarııım.

 Ben sunumlarımı yapmaya gidiyorum aşkitolarııım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kızllaağğğr biz çay içiyoruz. Kusura bakmayın sandalyede oturmayan bisküvi yiyemiyoruz da. Bu arada şekerliklerimi yeni aldım. Nasıl sizce? Meltem kıskançlığından çatladı görünce. Siz de beğendiyseniz nerden aldığımı söylerim. Ha bir de arkadaki yastıkları nerden aldığımı çok sormuşsunuz (kimse sormadı). Onları da aşkitomla çok özel bi tasarımcıya yaptırmıştım. Biraz pahalı tabii. Neyse biz artık yatacağız. Ebu Bekir Sıddık da öküz gibi yatıyor hâlâ. Alt tarafı kolu koptu. Ölse ne yapacak Allah bilir.  

Kızlaaağğr biz yatıyoruz yarın görüşürüz ballarıığğğğm. Muck muck. İnşallah rüyanızda beni görürsünüz.

Bir sonraki bölüm ev turu.
Yorum yapmayı unutmayın inş.

Ebu Bekir Sıddık'a yakıyoruz bugün. Çocuk ölmese bari.
Neyse bb. Kitapta bolca "neyse" var. Neyse iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar.

ZEYNEP'İN EVİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin