Losers Club

388 37 15
                                    

Ahogy a három gyerek a színpadra lépett a már eleve nagy hangzavar fokozódott. Mostmár mindenki sikitozott, kiabált, volt aki még sirt is örömében. Nem hibáztathatod őket, mindenki ezt tenné ha a kedvenc bandája koncertjén lenne.

A Losers club, ugyanis egy világhírű zenekar volt. A gyerekek még nem is ihattak illegálisan, de már az egész világon tudták a nevüket.

Richie Tozier, Eddie Kaspbrak és Beverly Marsh. Mind a három tagnak gyönyörű hangja volt, és ezt mindenki elismerte.

A koncert után a trió fáradtan lépett az öltözőbe, ahol fodrászuk, Stan, testőrük, Mike és Bill, valamint Bev barátja, Ben várta őket.

"Elképesztőek voltatok." mondta Ben majd megpuszilta barátnője szeplőkkel teli arcát.

"Annyira nem volt jó." vonta meg a vállát Stan. Bill gyengén oldalba ütötte. "Sz-szerintem jó volt."

"Köszi." mondta Eddie egy nagy mosollyal az arcán. Hiába mondták neki emberek ezrei, a barátaitól sokkal jobban esett.

"Tudjuk hogy jók vagyunk." mondta Richie majd átkarolta a melette álló Eddiet. "Mi lenne ha elmennénk inni valamit, Hmm?"
"Richie! Te is tudod hogy az alkohol roncsolja az agysejteid meg amugyis ille-"
"Én egy teára gondoltam Eds, nem értem miért kell egyből rosszat feltételezni." Eddie arcán piros pozsgák jelentek meg.
"Szerintem inkább menjünk haza. Elég fárasztó hónapotok lesz." Mondta Mike.
És igaza volt. A három gyerek előtt még három koncert áll ebben a hónapban. Na meg valakinek dalt is kell irni az új albumhoz.

Ahogy kiléptek az öltözőből a folyosóra a kamerák villogni kezdtek, az emberek sikitoztak, a paparadzik kérdezősködtek. Elég ilyesztő, de hozzá lehet szokni.

"Mrs. Marsh! Igaz hogy ön cigarettázik már évek óta?"

"Richie! Mit üzensz azoknak akik kinevetnek az öltözködésed miatt?"

"Eddie, Eddie! Igaz hogy a fodrászotok utál titeket?"

"Beverly, tényleg terhes vagy?"

Bill és Mike nagyon jó munkát végeztek a többiek megvédésében, de nég ők se tudták mindentől megvédeni őket.

Sok ostoba kérdés után végre elérték a kocsijukat. Fél óra utazás után végre megérkeztek lakásukba. Nem tartott sokáig, míg mind ágyban voltak.

Másnap reggel Eddie ébredt fel előszőr. Megnyitotta telefonján az instagramot és az ál profiljával rákeresett erre: #losersclub.

Eddie szeretett tisztában lenni mindennel amit a fanok gondoltak. Azzal hogy milyen volt a koncert, melyik a kedvenc számuk, és persze a shipekkel. Eddie tudta hogy őt és Richiet majdnem minden fan shippeli. Nem zavarta, mivel az igazat megvalva tetszett neki Richie, ezt persze soha nem mondaná el neki.

Ahogy meglátta a legutóbbi posztokat felugrott az ágyból, és még sikitott is volna, de tudta hogy Stant nem a legjobb ötlet felébreszteni.

Egy video volt a tegnapesti koncertről. Richie szólója közben Eddie a fanokkal foglalkozott, és észre se vette ahogy a szemüveges neki énekelte a számot. Nem biztos hogy neki énekelte, valószínűleg csak túl reagálják a fanok. Bár tény és való hogy Richie nem vette le szemét az alacsony fiúról, és a dalszöveg sem segített abban hogy Eddie csak úgy elfelejtse a dolgot.

"You know i talk too much
Honey come put your lips on mine to shut me up"

Eddie nem akarta túl gondolni. Tudta hogy Richie csak barátként látja. Csak azért hívja aranyosnak, mert fel akarja idegesíteni. Ugye?
A fiú elhatározta hogy nem fog rá gondolni.

Reddie one shotsWhere stories live. Discover now