Ahol a gyűrűt adtam

3.1K 245 20
                                    


- Bejöhetek?- nyitotta ki kicsit az ajtót Liam.

- Gyere..- mondtam, mert csak az ágyamon ültem és a telefonom játszottam, hogy eltereljem a figyelmem.

- Figyelj, Louis...- kezdte halkan- Nem hiszem, hogy jó ez az önmarcangolás. - felnéztem rá végre a telefonból- Mármint...nem a Te hibád. És van valami, amit még nem mondtam.

- Mégpedig?- bámultam ki az ablakon az ég felé, ahol most egészen szépen látszódtak a csillagok, nem úgy, mint tegnap. Vasárnap este tíz óra van, én pedig már megőrülök a gondolataimtól.  Tegnap semmit sem hallottam Harry-ről. Liam-el néztünk filmeket, konkrétan ennyit csináltunk egész nap, de utána megint visszajöttek a rossz képzeletképek. 

- Nekem Harry nem úgy tűnt, mint aki csak szórakozik veled.- mondta- Amikor a telefonon is beszéltünk, mikor részeg voltál, azt mondta vigyáz rád. És tényleg vigyázott. Gondolj bele mennyi hülyeséget csinálhattál volna, ha hagy téged elmenni a házából. De Ő nem engedett el, pedig tényleg érdekesre sikerült a vallomásod.- elhúztam a szám ezekre a dolgokra.

- Valamennyire igazad van.- mondtam- De akkor sem merem.- mosolyodtam el szomorúan, Liam pedig megfogta a kezemet.

- Azt én tudom a legjobban.- sóhajtott- De Harry nem olyan, mint Nick volt. A Te szavaiddal élve Harry egy angyal meg satöbbi...- erre halkan felnevettem- De nem próbállak olyan dolgokra rábeszélni, amitől félsz. Csak kérlek...de sebesítsd meg magad megint. - ölelt magához, én pedig csak némán bólintottam. 

- Nem is akarom.- feleltem. 

***

Éjszaka csak forgolódtam az ágyamban, mert semmiben sem fáradtam el, nem tudom aludni. Plusz annyi minden kavargott a fejemben. Csak bámultam a sötétben és  vissza akartam forgatni az időt. Minden alakulhatott volna máshogy, de én elrontottam. Fel akarom adni, de annyira szeretném Őt. Tudom, hogy neki biztos van vagy lesz más, de nekem nem. Nekem nem kell más. Nem akarok senkit, nem számít kit kaphatnék meg. Nekem csak Ő kell. Csakis Ő.
Amikor rezzent egyet a telefonom az éjjeli szekrényemen, egyből felültem az ágyban. Az elsötétülő kijelzőn még éppen láttam Harry nevét, mire nagy levegőt vettem, majd megnyitottam az üzenetet.

Harry: Találkozzunk ott, ahol a gyűrűt adtam.

Vagy háromszor olvastam el újra, hogy jól értem-e. Hülyeség lenne odamenni, de bármit megtennék, csak hogy láthassam Őt.
Kikeltem az ágyból és felöltöztem. Nem is néztem mit kapok magamra, csak pár dolgot kivettem a szekrényből. Az előszobában észrevettem, hogy ég a fürdőben a villany, vagyis Liam kiment valószínűleg valamiért. Amilyen halkan csak tudtam, kinyitottam az ajtót, aztán kislisszoltam a lépcsőházba. 
Sietve indultam meg az éjszakai utcán arra helyre, ahol életem egyik legcsodálatosabb estéjét töltöttem nem is olyan rég azzal a sráccal, akit mindenkinél jobban szeretek. Ahogy közeledtem oda, a szívem már rendesen ki akart ugrani a helyéről,  rendesen éreztem, hogy nagyobbakat dobban. Felmentem a lépcsőn, aztán pontosan ott pillantottam Őt meg, ahol ketten voltunk. Zavarodottan mentem oda hozzá. Karjait összefonta maga előtt és az egyik fának támaszkodott.

- Szia...- köszöntem ijesztően halkan.

- Miért nem mondtad, hogy Timothy New York-ba küldene?- kezdte mindenféle más nélkül. A körmeimet piszkálva tanulmányoztam a földet- Pénteken azzal hívott fel, hogy mehetnék New York-ba, már a jegyek is megvannak a gépre. És azt is elmondta, hogy Te ezt tudtad.- nagyot nyeltem.

Sexy Mother F*cker - Larry Stylinson Befejezett -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin