Nem kell szólnod senkinek

5.2K 309 23
                                    

- Minden kész van azt hiszem és még csak fél tizenegy.- vázoltam neki a helyzetet. Harry bólintott- Na, nem megyünk?- kérdeztem az ajtó felé nézve. Perverzen elmosolyodott, ami sosem jelent jót.

- És mi van azzal amit mondtál?- fonta össze karjait megint csak maga előtt.

- Annyi mindent mondtunk közben.- tettem fel a kezemet, jelezve, hogy ennek semmi értelme és már mentem az ajtóhoz, de elém állt- Harry, engedj már, fáradt vagyok.- löktem meg a mellkasát, de meg sem moccant- Nagyszerű. Meddig leszünk itt? - vettem elő a mobilom- Szólok Liam-nek, hogy ne várjon meg a vacsival.- Harry egyszerűen gondolt egyet, majd kivette a kezemből a készüléket- Hé!- kaptam utána, teljesen feleslegesen.

- Nem kell szólnod senkinek, hogy itt vagy. -dobta egyszerűen félre az ÉN telefonom- Múltkor elmenekültél, de most nem kapsz esélyt. - simította meg az arcomat, de én hátráltam pár lépést.

- Most komolyan ezt játsszuk?- kérdeztem unottan- Nem vagy valami eredeti.

- Louis, ugyan már.- ért el hozzám, hatalmas tenyereit pedig az oldalamra simította- Semmi olyat nem teszek, amit Te nem fogsz élvezni. - húzott oda magához, a következő pillanatban pedig már csak arra kaptam észbe, amint utat engedek nyelvének és még viszonzom is csókját.

Fogalmam sem volt róla eddig, hogy mennyire is ki voltam rá éhezve. Talán már az első pillanattól kezdve meg akartam csókolni... És az a sok perverz poén és beszólás, csak rosszabbított ezen a helyzeten. Forró bőre engem is felperzselt és ahogyan a pólóm alatt kezdte a hasamat simogatni, túlságosan is jó volt. A nyakamra hajolt és újabb szívásnyomokat kezdett rajta lekreálni. Most, hogy nem löktem el magamtól.. Jézusom, mennyire elveszi az eszem, ahogy a vékonyka kis bőrt a fogai közé veszi..

- Helyes ez?- ziháltam, mikor elhajolt tőlem- Harry én ezt talán még sem akarom...- ráztam meg a fejem.

- Ahhoz képest nem nagyon ellenzed. - húzta le rólam a pólót, aztán a felső testemet kezdte szívogatni és csókolgatni. A kezeimet mintha nem én irányítottam volna. El akartam tolni Őt magamtól, de elvesztettem az irányítást a saját testem felett- Mindenki tudni fogja, hogy az enyém vagy. Senki sem szólhat vagy érhet hozzád úgy, ahogy én.

- Birtokló mániádat fékezd, Te seggfej.- túrtam a göndör tincsekbe- Most pedig kérlek szépen, vállalj felelőséget azért, amit velem tettél.- játékos mosoly öltött képet ajkain és nagyon is tudta, hogy mire gondolok.

Direkt lassan húzta le a sliccem, mintha azt sem tudná, hogy mit csinál. A térdemig rántotta a farmerom és boxeremet, aztán egyből kezébe vette kőkemény tagom. Már csupán ettől a kis érintéstől is teljesen extázist kaptam. Megnyalta makkomat, aztán egy picit ajkai közé vette, de éppen hogy csak. Végig nyalt az egész farkamon, engem pedig kirázott a hideg. Kezével a fenekembe markolt, és néha-néha még a vágatomba is besimított.

- Szórakozol velem, Styles?- nyöszörögtem.

- Azt szeretném, ha kimondanád, amit akarsz.- nézett fel rám párás, zöld szemeivel. Az izmaim megfeszültek, végül pedig vettem egy mély levegőt, hogy nagyjából megtaláljam a normális fogalmazó képességem.

- Szopj le, Harry...kérlek szépen, szopj már le...- haraptam be ajkaimat.

- Ennyit akartam hallani, butus. - és teljesen a torkára engedett.

Olyan artikulátlant nyögtem, hogy egészen eddig nem is tudtam, hogy képes vagyok ilyenre. A szívem ki akart szakadni a mellkasomból, mert Harry nyelvjátéka kikészítette. Ki és be engedett ajkai között. Nem kellene ezt ennyire élveznem, de nem tudok mit tenni.

Harry Styles. A modell akiért már régóta annyira rajongok és mindig is szerettem volna vele dolgozni. Erre most mit csinálok? Nekem komolyan elment az eszem!

Zihálva túrtam a göndör tincsekbe, tulajdonosuk pedig játékos mosoly kíséretében nézett fel rám. Zöld íriszei nekem most magát a mennyországot szimbolizálták egy kis pokollal körítve. Le kellett lassítani a légzésem, különben kiugrott volna a szívem mellkasom fogságából. Miután végeztünk, rendbe szedtem magamon a nadrágot, aztán a pólómat kerestem volna, de Harry felegyenesedett, majd kezeivel a fenekembe markolt és ajkaimra hajolt.

- Ugye, hogy élvezted?- hajolt el tőlem egy kicsit. Ajkai extra pirosak és duzzadtak voltak. Csak bólintottam egyet. Nem szoktam annyira zavarban lenni, de most ez egy olyan alkalom- Mondtam, édesem.

Elrettentett az, hogy ez most megtörtént. Harry nem hiszem, hogy olyan, aki akarna folytatást egy ilyesfajta munkakapcsolatból... Ezek szerint megint csak kidobtam a becsületem az ablakon. Elmondja a haverjainak, hogy mekkora egy könnyűvérű srác vagyok, röhögnek rajtam, aztán teljesen elfelejt. Ezzel a gondolattal vettem el a cuccomat, aztán indultam meg Harry-vel mögöttem, hogy végre bezárjunk és haza mehessünk.

Mekkora hülyeséget csináltam?

Sexy Mother F*cker - Larry Stylinson Befejezett -Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ