~1~

15 2 0
                                    

Sunt așa fericită! În sfârșit am terminat albumul, am stat multe luni, iar în sfârșit ziua cea mare a venit! "Dangerous Woman" este oficial un album terminat! Lunile astea am lucrat foarte mult, mai ales cu ajutorul lui Mac, în total sunt 15 piese, una mai frumoasă ca alta! După ce am terminat în studio, mă reîntorc acasă, lunile astea am stat mai mult la studio decât acasă, parcă nici nu mai știu cum arată locul ăsta.
Ariana: "TOLOUUUSEEEEEE! BĂIATU LUI MAMAAAA!"
Când mă vede, săracu se sperie puțin, dar după vine la mine și dă din coadă foarte fericit.
Mac: "Ariana, mi-ai spart timpanul"
Ariana: "hahah, scuze babe"
mă duc să îl sărut pe Mac, iar după aceea mă duc să îmi fac un duș, să mă relaxez puțin. După 30 minute, în care am cântat, am stat și m-am uitat în gol, m-am gândit la viața mea, și mi-am făcut filme în cap, în sfârșit ies din cabina de duș, îmi usuc părul foarte bine și mă duc să mă schimb în haine de casă. Când mă duc în bucătărie îl văd pe Mac care încerca să facă ceva de mâncare, și atunci decid să mă "ascund" în spatele ușii să îl spionez.
Mac: "îmi bag picioru în rețeta ta! Femeieee, vorbește mai ușor că nu înțeleg!"
mă bufnește râsul, iar Mac observă și atunci devine și mai nervos
Ariana: "ce Dumnezeu faci aici?" spun în timp ce râs
Mac: "încerc să fac și eu o prăjitură, da femeia asta din telefon vorbește prea rapid și eu nu mai înțeleg nimic" spune în timp ce încearcă să taie untul, care evident că era tare, fiindcă el nu îl pusese puțin în cuptorul cu microunde să se topească
Mac: "se pare că și prăjitura de astăzi se mănâncă mâine" spune în timp ce își ridică mâinile la cer. Începem să radem amândoi, și ne petrecem seara încercând să facem prăjitura asta foarte "complicată".





Heii, asta este prima poveste pe care o scriu, sper să vă placă!
Pupixi❤️

thank u, nextWhere stories live. Discover now