Moja nová najlepšia kamarátka

64 1 0
                                    

Mávate niekedy pocit že vás niekto alebo niečo sleduje...kamkoľvek idete? Nuž, to bol pocit ktorý som mala keď som stretla svoju novú najlepšiu kamarátku.

Vtedy som mala...asi 12 rokov a v škole som bola jedna z detí známych ako ,,lúzri" či ,,nerdi" a tak ďalej. Nikto sa so mnou nikdy nerozprával pretože si mysleli že som čudná. Takže, keď som stretla svoju novú kamarátku, bola som užasnutá.

Len pred pár týždňami sa začala škola, takže sa decká stále tešili. Hodiny prechádzali, jedla som obed a škola sa skončila. Zobrala som si svoju tašku a vyšla zo školských dverí, zišla po schodoch a začala kráčať po chodníku. A teraz, aby ste sa dostali k môjmu domu, museli ste prejsť popri lese. Bolo mi povedané aby som popri ňom nikdy nechodila, pretože keď popri ňom chodili deti, zmizli. Vždy som si myslela že to boli hlúposti, takže som popri ňom chodila aj napriek tomu všetkému.

Keď som popri ňom prechádzala, uvidela som malé dievčatko sediace na lavičke na kraji lesa. Nevšímala som si ju až kým nepovedala moje meno. ,,Allie..." Úplne som zastala. Ako poznala moje meno? Prečo sa so mnou rozprávala? V mojej malej hlave mi poletovali všetky tieto otázky. Pomaly som sa otočila.

Dievčatko bolo približne v mojom veku, malo tmavé čierne vlasy a oblečené malo biele šaty. Jej vlasy vyzerali...mokro? Myslím že by sa to tak mohlo nazvať, taktiež bola veľmi bledá. Vyzerala skoro ako...duch.

,,...A-áno?" Odpovedala som. Trochu som sa bála. #1 Lebo sa so mnou niekto naozaj rozprával, #2 Toto dievča vyzeralo veľmi strašidelne,    #3 Nikdy v živote som ju nevidela.

,,V tomto meste som nová...a nič o ňom neviem. Chcela by si...mi to tu ukázať...a prísť ku mne domov?" Povedala. Keď to hovorila, veľmi často robila pauzy akoby nemohla dýchať alebo niečo také. Teraz, keď som bola malá, veľmi som si na seba dávala pozor, tak som si nebola istá či mám za tým dievčaťom ísť alebo nie. Nemala som, pretože to spôsobilo veľkú chybu.

Avšak, vedela som že ak by sa pokúsila ublížiť mi tak by som sa ubránila, tak som si povedala ,,Čo tam po tom?" Povedala dobre a dievča sa usmialo. Spýtala som sa jej ako sa volá a ona povedala Taylor. Taylor Madisonová.

Taylorin dom bol v inom smere ako môj dom. Kým sme kráčali, Taylor mi povedala že jej rodičia išli na pár týždňov navštíviť jej tetu. Takže bola doma sama.

Pomyslela som si že je zvláštne ponechať svoje dieťa v dome samé ale,  dobre.

K nej domov sme prišli asi o 10-15 minút neskôr. Jej dom bol nádherný. Museli ho postaviť tento rok pretože som ho nikdy predtým nevidela.

Vošli sme dovnútra a automaticky sme išli do jej izby. Nehrali sme sa s bábikami ani inými hlúposťami. Len sme sa rozprávali.  Začala som si myslieť že z nás budú veľmi dobré kamarátky, ale v ten deň som ju stretnúť nemala...v ten deň som popri tom lese ísť nemala.

Keď sme sa porozprávali, povedala som ahoj a utekala domov. Moji rodičia sa o mňa budú báť! A hádajte čo...báli sa! ,,Kde si bola Allie?! Báli sme sa o teba!" Kričala moja mama. Moji rodičia ma priveľmi chránili. To musí byť dôvod prečo som si na seba dávala taký pozor.

,, Ja...eh...dnes som stretla novú kamarátku, mami! Bola ku mne dobrá a išla som k nej domov. Bolo to tak zábavné! Je mi to ľúto...už sa to nezopakuje." Povedala som.

Moja mama na mňa zamyslene prižmúrila oči. Moja mama vie kedy klamem a vedela že neklamem. ,,Stretla si ju v lese Allie?..." Povedala mama nahnevane.

Vzdychla som si. ,,Áno...stretla som ju v lese...prepáč..." povedala som smutne. Mama s otcom zhíkli.

,,Vieš že NIKDY do toho lesa nemáš chodiť. Už sa tam nevracaj, dobre? Sľubuješ nám?" Vynadali mi moji rodičia.

,,Áno, ano sľubujem. Ale...čo je na tom lese také zlé?" spýtala som sa. Nikdy som presne nevedela prečo bol ten les taký zlý. Viem že zmizli deti...no možno že len zmizli. To neznamená že ten les je zlý, však?"

Moji rodičia sa na seba pozreli. ,,Ak..sa to zopakuje, povieme ti prečo. Len...choď do postele." povedal otec. Ja som prikývla a v tú noc som spala ako bábätko.

Každý deň som chodila do domu mojej kamarátky. Nechodila som do lesa lebo mi to povedali rodičia.  Rozprávali sme sa, smiali sme sa, usmievali a tak.

Jedného dňa mi moja kamarátka povedala aby som sa s ňou stretla v lese. Povedala som jej že nemôžem no ona na tom trvala...povedala som áno. Išli sme do lesa a sadli si na lavičku. Položila som jej otázku.

,,Taylor, čo je na tomto lese také zlé? Moji rodičia mi hovoria aby som sem nechodila, ale prečo? Vieš to?" Ona prikývla a uškrnula sa.

,,Som si istá že tvoji rodičia...ti to povedia keď prídeš domov...musím ísť...d7ýomov...ahoj" Povedala Taylor pokým pomaly kráčala dolu po ceste. Musela som sa ponáhlať domov, inak by mama zistila že som bola v lese. Je ako jasnovidka alebo niečo také.

Prišla som domov a rodičia ma čakali na gauči. Civeli na mňa až kým som sa nepriznala. ,,Dobre, je mi to veľmi ľúto mami a oci. Moja kamarátka Taylor mi povedala aby som sa tam s ňou stretla. Prepáčte mi!" Povedala som, strachujúc sa o vlastný život. Moji rodičia by ma zabili!

Moji rodičia z nejakého dvôvodu vyzerali šokovane. ,,Čo...sa deje?" Spýtala som sa.

,,Kto  že je tvoja kamarátka...? Taylor? Taylor Madisonová?!" Kričala moja mama.

Mykla som sa a prikývla. Moja mama ma chytila za ramená a posadila na gauč. To čo sa mi chystala povedať ma zjazvilo na celý život.

Moja mama mi povedala že veľmi dávno išla moja kamarátka Taylor do lesa, keď mala 12 rokov. Kým Taylor sedela na lavičke, začalo pršať. Pokým sa Taylor vracala domov, po ulici išlo auto. Auto ju zrazilo a ona bola vyhlásená za mŕtvu. Mýtus o nej bol že sa mimo lesa stretávala s deťmi, bola k nim veľmi priateľská, stala sa ich najlepšou kamarátkou a neskór ich v tom lese zabila. Preto tam toľko detí zmizlo. Moja mama poznala Taylor predtým než zomrela.

Toto ma úplne vystrašilo! Avšak dávalo to zmysel, kedže Taylor bola mokrá a vyzerala bledo. Bola...duch! Moji rodičia sa báli, tak sme sa neskôr presťahovali.

Smiešne je, že ma Taylor prenasleduje do dnešného dňa. Je ku mne napojená. Bola mojou novou najlepšou kamarátkou ale...vidím ju   v zrkadlách. Sleduje ma...čaká na mňa...čaká na to kým sa stanem ďalšou obeťou na jej zozname.

Creepypasta SlovenskyWhere stories live. Discover now