BEN DROWNED ČASŤ 5. - Pravda

157 5 0
                                    

Hej, tu ,,Jadusable". Toto bude posledný krát čo odo mňa budete niečo počuť a toto je  váš posledný dar odo mňa - toto sú zápisky a veci ktoré som si uvedomil. Predtým než sa do tohto pustím, chcem vám poďakovať za to že ste ma sledovali a ďakujem za to že ste ma počúvali, je to akoby sa zo mňa mala zdvihnúť váha mocného bremena. V čase keď toto budete čítať tu už nebudem, no po štyroch dňoch ktorých som strávil s touto šialenou hrou, začal som chápať čo je v hre a dúfajme že po prečítaní tohto sa môžeme ubezpečiť že toto sa už nikdy nestane.

Kvôli okolnostiam ktoré vysvetlím sú veci ktoré som s vami zdieľať nemohol. S Benom ktorí blokoval každý pokus ktorým som sa vám snažil ukázať pravdu, pokúsil som sa, najjemnejšie ako sa dalo, rôzne vás varovať. Behom chaosu a môjho delíria som vo svojich videách navrhol ledva povšimnuteľný vzor. Vo všetkých piatich videách ktoré som natočil počas tých štyroch dní som bol v určitom bode vyzbrojený maskou pravdy,  pracoval som s kameňom reči alebo objektívom pravdy. Pre vás nadšencov Zelda sú to symboly úprimnosti a dvôverihodnosti a dúfal som že niekto si tú referenciu všimne. Kým som hral priečinok ktorí som pomenoval ,,BEN" všímajúc si že Ben sledoval každý môj krok v hre, povedal som si že sa vyhnem konaniu hocičoho príliš samozrejmého, no poslal som vám skrytú správu - nikdy som sa nevyzbrojil objektívom ani maskou ani som nenavštívil kameň. Fungovalo to a video sa nahralo. Modlil som sa aby si niekto všimol že vzor sa nespájal s BENOM. S označeniami som to urobil tak isto, dúfam že ste na ne tiež dávali pozor. Boli to moje malé správy pre vás - nič dosť veľkého aby to pritiahlo jeho pozornosť alebo niečo podozrieval - kvôli Benovi ktorí manipuloval a menil moje priečinky úprimne dúfam že to čo ste videli bolo podobné tomu čo sa naozaj stalo, no to ja nijako nezistím.

Toto môže byť na čítanie dlhé, nemám čas na opravovanie chýb či skrášľovanie svojho výskumu. No tu je všetko čo mám. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6. Septembra 2010

23:00 - Nemôžem uveriť tomu čo sa stalo, neviem či to je nejaký rozvitý podvod, napriek strachu ktorí cítim si nemôžem pomôcť no som tým výnimočne zaujatý. Kto alebo čo je tá socha? Je tu veľa otázok. Tento dokument si zakladám ,,denník" aby som si mohol všetko zapísať a sledovať. píšem si sem súhrn udalostí ktoré sa stali aby som sa k nim mohol vrátiť neskôr.

7. Septembra 2010

2:10 - (Bol sem pridaný súhrn, na neho sa môžeš pozrieť vrátením sa späť na môj prvý príspevok na day four.wmv.)

4:23 - Nemôžem spať. Veľmi som sa o to pokúšal no čím viac to robím, som rozrušenejší. Jednoducho mám pocit že sa tá socha objaví len čo zavriem oči.

8:20 - Vôbec som nespal, jednoducho začnem svoj deň. Nemyslím si že mám energiu na to aby som dnes išiel na hodinu, odveziem sa späť dole za tým starým mužom, pre istotu si so sebou beriem môjho kamaráta Tylera.

13:18 - Som späť doma. Po mužovi ani známka, to že sa ide sťahovať na ďalší deň je zvláštne, no možno že tam cedula na predaj bola už včera a ja som si ju len nevšimol. Tyler chcel vedieť čo ma tak unavilo, nepovedal som mu to. Idem sa najesť, cítim sa ako smrť.

15:48 - Sľubujem že keď som išiel späť zo Subway, videl som sochu Elegy of Emptiness zakopanú v nejakom kríku ako pozerala na mňa keď som prechádzal okolo. Teraz určite, určite potrebujem spánok.

17:00 - Nemyslím si že by mi veľa ľudí verilo ak by som im povedal čo sa deje. Myslím že sa to pokúsim dať na internet. Myslím že napíšem len súhrn. Tieto zápisky sú celkom sporadické.

Creepypasta SlovenskyWhere stories live. Discover now