第二节; death

1.1K 129 57
                                    

ölüm

Bedeninin gittikçe buz kesildiğini hissediyordu. Normal olan odada, soğuğun nereden geldiğini bulmaya çalışıyordu. Eğer bulursa belki kapatmayı demeyebilirdi.

Hareketleri gittikçe yavaşlarken, korkuyla etrafa bakmayı sürdürüyordu. Ölüm korkusu içinde o kadar büyük bir yer edinmişti ki, bu korku bile onu öldürmeye yetecek türdendi. Boşuna hareket etmeyerek sadece ölmeyi beklemek istiyordu o an ama vücudunu direniyordu, kendini bırakmak istemesine rağmen. Soğuk yüzünden odanın duvarları buzlanmaya başlamıştı. Zeminde yürümek artık daha zordu. Çünkü kaymaya başlamıştı. Yuchen bunu fark etmesine rağmen, kendi başına hareket eden vücudu yüzünden sert bir şekilde yeri boylamıştı. Vücudunu saran acıyla dişlerini birbirine bastırarak gözlerini zar zor açmıştı. O sırada daha önce olmayan bir şeyler fark etmişti, birkaç çift göz gibi. Acıyan bakışlarla ona bakıyorlardı. Ama aralarından birinin bakışı daha farklıydı. Yibo ona boş bakışları ile bakıyordu yine. İşte Yuchen'in sinirlerini en çok bozan bakışı buydu. Kazanacağından emin olarak baktığı bakışları bile onu bu kadar etkilemiyordu. O an vücudundaki öfke ile odadaki buzlar birer birer kırılmıştı. Ona bakan bedenlerle birlikte. Sadece nefret ettiği kişinin bedeni eriyerek yok olmuştu ve o bundan oldukça zevk almıştı.

Nefes nefese gözlerini araladığında rüyanın gerçek olup olmadığını anlamak için etrafa bakmıştı. Gerçek olması neredeyse imkansız bir rüyaydı ama bir kısmının gerçek olmasını istiyordu. Yibo'dan kurtulduğu kısım gibi...

Hava halen karanlıktı ve tekrar uyuyamayacağının farkındaydı. Yorganın içinden sıyrılarak yatağından kalktı. Kafasını dağıtmak için bazen oyun oynardı ve şu an bunun için iyi bir zamandı.

Ama şöyle bir şey vardı, rüya yüzünden oyuna bile odaklanamamıştı. Bunun yerine arama motoruna girerek 'birini öldürmek için kullanılabilecek yöntemler, öldürmek için bıçağı nereye saplamalıyız, en az cezası olan öldürme yolları' gibi şeyler araştırmıştı. Ölüm şekillerinin hepsi cazipti ama onun yüzünden hapiste yatmayı asla istemiyordu.

Sırtını dönen sandalyesine iyice yasladığında, gözlerini kapatarak derin nefesler alıp veriyordu. O sırada bir bildirim sesi duyması ile gözlerinin açılması bir olmuştu. Bilgisayarının ekranında bir site reklamı duruyordu. Normalde böyle bildirimlerinin kapalı olması gerekiyordu. Ekrana yaklaşarak gelen şeyi okudu.

"Birini mi öldürmek istiyorsunuz? İşte bu site tam size göre. Sadece linke tıklamanız yeterli!"

İlk başta birinin onunla dalga geçtiğini falan düşünmüştü ama içinde oluşan ani merak ile linke tıklamıştı. Tüm ekran bir anda karanlığa bürünürken ekrandan kodlar geçmeye başlamıştı. Bilgisayarına virüs girmiş olması endişesi ile kapatmak üzereyken ekranda beliren yazı ile geri adım atmıştı.

"Hoş geldiniz!

Lütfen bu sitede olan hiçbir şeyden başkasına bahsetmeyiniz. Eğer bu konuda kendinize güvenmiyorsanız, burayı kolayca terk edebilirsiniz. Ama eğer güveniyorsanız ve birinden kurtulmak istiyorsanız, aşağıda bulunan kısıma öldürmek istediğiniz kişi ile ilgili bilgileri doldurarak size yönlendireceğimiz kişiyi bekleyiniz."

Ciddi olup olamadıklarından bir türlü emin olamıyordu ama kaybedecek pek bir şeyi kalmamıştı. Bu yüzden tüm riskleri alarak Yibo hakkında bildiği tüm şeyleri aşağıdaki boş kutucuğa yazmıştı. 'Gönder' butonuna basmadan birkaç saniye önce beklemişti. Kendini sorguluyordu. Cidden yapmak istiyor muydu? Yoksa bir anlık nefret miydi?

Yapmak istiyordu. Bu yüzden 'gönder' butonuna basarak beklemeye başlamıştı bile. Birkaç dakika siyah ekrana bomboş baktıktan sonra bir bildirim görünmüştü. Gelen bir mesajdı ve beklemeden üzerine tıklamıştı.

death: Öldürtmek istediğinden emin misin?

user50: Evet, eminim.

death: ************** bu hesap numarasına ekranda beliren parayı yatır. Ardından işinin hallolmasını bekleyebilirsin.

Mesajın hemen ardından ekranda beliren yüksek miktarda parayı vakit kaybetmeden hesaba yatırmıştı. Dolandırıcı olabilecekleri düşüncesi bile aklını bulandırmamıştı. Sadece işinin hallolmasını umuyordu. Yüzünde oluşan gülümsemeye engel olamamıştı. Daha şimdiden ondan kurtulmuş gibi hissediyordu. Sahaların bir numarası olmaya dönebilecekti. Onun yüzünü bir daha asla görmeyecekti. Daha ne isteyebilirdi ki? Hayali gerçekleşmiş biri gibi hissediyordu. Aslında bu hayalden çok berbat bir şeydi. Sadece kendini düşünerek hareket etmişti. Daha fazla efor sarf ederek onu geçmek için çabalamaktan kaçınmıştı. Kolay yolu seçmişti. Hemde oldukça kolay bir yolu seçmişti. Öldürmek kolay olanıydı ama parası sayesinde bunu başkasına yaptırmak, işte bu daha kolaydı.

Biraz karışık bir bölüm olabilir. Üzgünüm ama umarım beğenmişsinizdir ♡

are you liar? || yizhanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin