prologue

2.7K 181 106
                                    


Wang Yibo ülke çapında ünlü bir motor yarışçısıdır. Lisenin ilk yılında aklına koyduğu bu hedefine ulaşmak için çok uğraşmıştır.

Diğer yarışçılar bu tutkulu genci geçmeyi başaramıyorlardı. Özellikle aralarından biri yıllarını vermişti motora. İkinci sırada kalmak ve kendinden küçük olan bedene yenilmek gururunu incitmeye başlamıştı. Ondan nasıl kurtulacağını düşünürken, internette gizli bir sitede bulur kendini. Çok vakit geçmeden bunun seri katil tutmak için olan bir internet sitesi olduğunu anlar. Yeterince parası olduğu ve öldürme işini kendi yapmayacağı için hemen birileriyle irtibata geçer.

Bu kişi doktor olmasına rağmen, küçüklüğünde yaşadığı bazı sebeplerden dolayı kiralık katil işine girmiş Xiao Zhan'dır. Yıllardır bu işin içerisindedir ve oldukça gelişmiştir. Arkasında bıraktığı kanıtları temizleyen tanımadığı biri olduğu için asla yakalanmamıştır.

Sıradaki görevini de hemen bitirmek istediğinden dolayı vakit kaybetmeden öldüreceği kişinin yarış alanına gitmiştir. Ama ani bir sesten dolayı vücudunun verdiği refleksle eli titremiş ve kurşun istemediği bir yere denk gelmiştir. Ama o vurduğunu düşünerek hemen aşağıya inerek kaçmaya karar vermiştir. Aklına hiç gelmeyen bir şey olmuştu. Hasteneden gelen telefon ile kendini orada bulmuştu. Peki hastası kimdi?

Ameliyat masasında ya da sonrasında onu öldürmeyi başaramamıştır. Uzaktan halledemediği görevini yakından halletmeye karar vermiştir. Çünkü ilk kez öldüremediği bir bedeni kurtaracağı için onu farklı bir yolla öldürmek istedi.

Ama her şey istediği gibi gitmeyecekti...

are you liar? || yizhanWhere stories live. Discover now