Infók

61 4 4
                                    

Nem, ez nem rész. Elnézést mindenkitől, de úgy érzem túl sok cucc van a fejemben, és ezt most le kell írnom.

1. Nemsokára jön az új rész. Picit most elakadtam, nem jött az ihlet, de sokáig nem fogom bírni írás nélkül, úgyhogy max egy hét és várható a kövi fejezet!

2. Picit besokalltam. Sosem tudtam ezt a ff-t gondtalanul írni, mindig is bennem volt, hogy nem rossz-e az amit csinálok. Nem nektek, nekem. Mert khm... Eléggé megvisel az, hogy miket írogatok a srácokról, úgy, hogy nekik fogalmuk sincs mi az a Wattpad, de talán jobb is. Úgyhogy új könyvet fogok kezdeni.

3. Új könyv. Már van konkrét ötletem, több is, és valószínűleg heteken belül meg is fogom valósítani. Ha meglesz, mindenképp kirakom itt is, és kérlek ha van kedvetek csekkoljátok.

4. Túl a 400 megtekintésen. Hű... Még fel sem fogtam. Vagyis, egy kicsit talán. Mert készülök az 500-ra. Arra gondoltam, hogy egy kérdezz-feleleket csinálnék, ennél a résznél, kommentben kérdezhettek bármit. Bár, valószínűleg be fogok égni, mert vagy leállnak a megtekintések, és el sem érem az 500-at, vagy a kutya nem fog tőlem kérdezni... Mindenesetre, kirakom, a lehetőség a ti kezetekben van!

5. Kérdőív. Van egy iskolai projektem, aminek a keretében egy kérdőívet kellett készítenünk, csoport munkában. Mi a zene témával kapcsolatban csináltuk, és gondoltam, kirakom ide. Kérlek segítsetek egy-egy kitöltéssel, mindenki véleménye számít! Valamint, aki tudja, kérlek küldje el pár ismerősének, minél több kitöltés, annál jobb! Előre is köszi!

https://docs.google.com/forms/d/1oxPb0loFsbqhnfn5fxcDd0Q3tkQImZh5ewz-EEsFAtw/edit?ts=5ebd0c4e

Rockerek Elszabadulvaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن