💋

52 2 1
                                    

"Vítej ve svém novém bytě" řekl Jake a mě v ten moment vrhkly slzy do očí.

Skočila jsem mu do otevřené náruče a dala jsem mu pusu a byla radostí celá bez sebe a v tom jsem slyšela toma , jak říká "Na jeho místě bych chtěl být.". A já jsem byla tak šťastná, že jsem se otočila na Toma  a skočila jsem mu taky do náruče a dala jsem mu pusu. Tom ji opětoval, ale já jsem se od něho odtrhla a už slyším Jakea "Helé, to je moje ségra.". (No jo bráchové a ještě k tomu starší, myslí si, že vás prostě musí ochraňovat.) A tom  zvedl ruce nad hlavu "Však já ti jí neberu.". "Možná" zašeptal tak aby to Jake neslyšel. Podívala jsem se na všechny, kteří to slyšeli, a viděla jsem, jak se usmáli a zvedli oči v sloup a najednou Michal  zakřičel "Jííídlóóó!!!!" všichni jsme se tomu zasmáli a šli jsme si sednout na mé nové gauče, na mé tak hezky to zní.

Jake mi dal klíčky od bytu a já jsem tak věděla, že byt opravdu patří mně. "A už jseš v Brně doma." Řekl Kristian  a tom  dodal " A ne daleko od nás, máme dům hned vedle. To je super že?" "Cože?" řekla jsem "To mě jako budete otravovat každý den?" samozřejmě jsem to řekla ironicky. "Jo, jo už to tak bude." řekl Šimon  škodolibě "A taky máme klíč od bytu." dodal Michal  s tomem. "Pane bože, to budete vážně každý den otravovat?" "Jo." řekli všichni sebejistě. Otočila jsem se na Jakea a ten se jen omluvně usmál. V obyváku jsme seděli s rukama ještě dlouho do noci v polovině se Jake omluvil, že musí do práce a že ho moc mrzí, že tam nemůže zůstat do konce. Tak jsem ho vyprovodila do předsíně obul se, oblékl si bundu a vyšel ze dveří, ale v tom se otočil a zakřičel "A ne že budete vyvádět nějaký blbosti!". "To my nikdy." řekl uličnicky simon, který právě přiběhl do předsíňky. "No právě." řekl Jake protočil oči a odešel.

Zavřela jsem dveře a Šimonem  mě táhnul do obyváku. "Zahrajeme si takovou hru." řekl a já na stole uviděla lahve s alkoholem "Ne tak to ani náhodou Šimon  zapomeň." "No tak dobře, když jsi tady první den tak tě nutit nebudu, ale budeš náš rozhodčí." "No moc se mi do toho nechce, ale tak fajn." řekla jsem mu na to. "Lidí kdó jdé sé mnoů hráááát?" zařval Šimon  "Já." ozvalo se třikrát. "Tak jo jdem na to." řekl Šimon  "Odstartuj nám to rozhodčí." "Dobře tři, dva, jedna START." a všichni čtyři tedy Šimon , Kristian , tom a Mirai  do sebe začali házet panáky všeho možného. Bylo vtipné je sledovat, jak se jim pomalu na tváři rozlévá bezstarostný a hlavně šťastný úsměv.

Pak to začalo být ještě vtipnější, když začali brebentit úplné nesmysly. Šimon : "Já jsem supermááán a všechny vás zachráním!!!" nebo "Ten skřítek s tím jednorožcem tu vůbec nemají co dělat, nebo je někdo pozval?!!". Kristian  si prozměnu zpíval: "We wish a Marry Christmas, we wish a Marry Christmas, we wish a Marry Christmas and a happy New Year.". Michal : "Divej Mirai  lžička." a máchal před sebou s lahví od nějakého alkoholu, nebo šel do krbu (musel se sice pořádně skrčit, ale to mu nevadilo) a začal křičet "Příčná ulice". Tom  zase vykřikoval "Šimon  miluji tě." potom se podíval na mě a řekl "Ohh, promiň Šimon , ale teď jsem si vzpomněl, že Sabinu  miluju víc.".

Nakonec jsme je s Mirai  dostali domů, všichni se sice pozvraceli a tom  trval na tom, že vyhrál což měl pravdu on opravdu vyhrál, ale dostali jsme je tam. Do své nové postele jsem se dostala až něco kolem druhé ráno a mohla jsem si říct "Konečně." ale nemohla jsem usnout pořád jsem musela myslet na něj na Toma . "No nic." řekla jsem si "Už musím konečně spát!" a konečně jsem usnula.

Ráno mě vzbudil hluk v kuchyni, no a kdo tam nebyl no jasné Miso . "Michale ?!" "Promiň že jsem tě vzbudil, ale měl jsem strašný hlad a Mirai  mě nechce pustit do kuchyně." usmála jsem se a řekla "To je v pohodě jen jsi mě vylekal.". "Tak promiň já jsem vážně nechtěl. Jenom mám hrozný hlad.". A za chvíli už tu byli všichni kromě Michala  ten pekl koláčky, jak jsem se od Kristian  dozvěděla. "Nechceš jít k nám na snídani?" zeptal se mě tom  "Ráda bych ale slíbila jsem Jakovi že za ním příjdu, takže promiň." "To je v poho jen mě tak napadlo, jestli nechceš ochutnat simonovi  koláčky." "To víš že bych chtěla, ale slíbila jsem to bráchovi takže.." "Jo tak přijď, až se vrátíš já ti nejaké schovám, pokud je Mirai  nenajde a pokud to klukům samozřejmě nebude vadit.". "Nám aby vadila přítomnost takové milé, krásné, mladé dámy? Blbost!!" řekl Šimon . Zasmála jsem se "Tak fajn až příjdu tak se převleču a příjdu za váma, no vidíš převleču, já jsem ještě v pižamu!!!!" vykřikla jsem a honem jsem se utíkala převléct. Protože bylo pochmurno oblékla jsem si černé rifle a bílé tričko s anglickou vlajkou a doplnila jsem to červenými, modrými a bílými doplňky. "Tak takhle do společnosti vyrazit můžu." řekla jsem si nahlas, když jsem udělala poslední tah hřebenem a poslední přestřik lakem na vlasy aby mi držely, kde mají. Popadla jsem kabelku přes jedno rameno s potiskem anglické vlajky a vyšla jsem z ložnice za klukama.

Přišla jsem do prostorné kuchyně spojenou s jídelnou, takže se tam všichni pohodlně vešli a otočila jsem se tam a zeptala se jich "Tak co tomu říkáte?" "Dokonalé." řekl tom  a Šimon  se k němu přidal známou hláškou z videa Best Song Ever "Per-fect." michal  jenom zvednul palec, protože měl plnou pusu a Kristian  řekl "Újde to." a tom  na to "Újde to? Je to dokonalé a ty si tady dovolíš říct újde to?" a hodil po něm polštář, který vzal, bůh ví kde. "Tak jo kluci, už musím jít nebo Jakea nestihnu. Zamkněte, až odejdete." "Jo, jo." ozvalo se čtyřhlasně.

Obula jsem si conversky a už jsem se chystala zavřít dveře, když v tom jsem uslyšela "Počkej." přiběhl tom  a objal mě "Ahoj" řekl a políbil mě na tvář "Ahojky." řekla jsem mu a on čekal na pusu tak jsem vytáhla z kabelky rtěnku natřela jsem si pusu a dala jsem mu pusu na tvář, než stihl uhnout. Krásný otisk té rtěnky tam měl. Zmáčkla jsem tlačítko a čekala na výtah a za chvíli byl tu, nastoupila jsem a zmáčkla nulu a už jsem jen čekala, až mě odveze dolů.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: May 13, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

My dream!! 💋Kde žijí příběhy. Začni objevovat