Bartusz kérésére: Hitoka Yachi

474 76 23
                                    

Ezt a képet Bartusz számára rajzoltam. Szeretett volna Hitoka Yachi-ról egy olyan képet, amelyiken merőben eltérő a "mosolya", és az arckifejezése a tőle megszokottól.

Az volt a kérése hogy próbáljam meg a lányt egy tettetetten "kedves" mosollyal ábrázolni. Úgy, mintha éppen ideges lenne egy adott szituáció miatt, és csupán magára erőltetné ezt a megjátszott mosolyt, miközben belül majd felrobban.

Nos, ilyen lett... Nem tudom hogy mennyire sikerült ezt az amúgy kedves karaktert valamelyest kizökkenteni a szerepéből.  Nem akartam egy gonosz valakit alkotni belőle. Inkább ezzel a kicsit zavarba ejtően kellemetlen, hamis mosollyal rajzoltam meg őt.

Ez esetben igyekeztem Yachi-t úgy ábrázolni hogy viszontlátható legyen a képen az eredeti anime stílusa.

Ez esetben igyekeztem Yachi-t úgy ábrázolni hogy viszontlátható legyen a képen az eredeti anime stílusa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Elkészültem az átdolgozott képpel, ahogy ígértem. Újbóli egyeztetés után jobban körvonalazódott, hogy mi is volt pontosan Bartusz kérése.

Bizom benne hogy ezúttal közelebb kerültem az elképzeléseidhez. (・ω・`人) Remélem, hogy a másik rajzomat is fel tudod majd használni. ^ω^

Remélem elnyeri a tetszéseteket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Remélem elnyeri a tetszéseteket. 😃🤗

Vote-okat/ kommenteket örömmel fogadom. 😊😉

By: VITAE

Rajzaim (VITAE)Where stories live. Discover now