Blbá zpráva

29 0 0
                                    

Dnešek je fakt nejhorší den ze všech,jakmile skončila škola tak mi matka oznámila, že letí se svým přítelem na Bali, ale že mě nemohou vzít s sebou takže pojedu na tábor. Já vím moje máma byla fakt super dokud nepoznala Petera.Peter je namyšlenej debil co mě nesnáší a já zase nesnáším jeho. Od té doby co je s mamkou se ke me chová úplně jinak.Dříve by beze mě nikam neletěla a nenutila by mne na ten debilní tábor. Prý odlétají už za 4 dny ale tábor začíná až za týden, takže alespoň jedna výhoda že budu mít na pár dní dům pro sebe. Hned co mi to máma řekla musela jsem napsat Veronice.
Já: ahoj tak do toho kina nemůžu, mamka mne přihlásila na nějakej debilní tábor.
V: to si děláš prdel. Na jak dlouho tam jedeš?
Já: na 14 dní :( ale teď mám na 3 dny free tak uděláme nějakej privát
V: yeees
Veronika byla moje nejlepší kamarádka od dětství. Trávili jsme spolu veškerý čas protože ač jsem měla hodně kamarádů tak Veronika byla jediná které jsem mohla říct všechno a měla jsem ji prostě nejradši.
Ty 4 dny jsem holt s nima musela nějak přežít. Byla jsem zavřená v pokoji a trucovala jsem. Když Peter spal máma za mnou přišla pohladila mě po vlasech řekla že jí to moc mrzí ale že to fakt nešlo jinak otočila jsem se na ní a začala jsem nadávat že mě mohla nechat doma že bych to tady zvládla ona mi řekla Že by mě doma klidně nechala ale Petera o tom nechtěl slyšet tak jsem jí popřála dobrou noc a usnula jsem.

Debilní táborOù les histoires vivent. Découvrez maintenant