akşam yemeği

8 1 0
                                    

Şarkıyı dinleyerek okuya bilirsiniz en sevdiğim şarkılardan biri.
______________________________________
Nur
Bu akşam yemeği de nerden çıktı annem ve babam arkadaş idinmeye bayılırlar benim tam zıt karakterimde ikisi de ne güzel akşam dışarı çıkıp eğlenecektim . Kapı çaldı ama benin çıkmaya hiç niyetim yoktu pijamalarımla yatağa yattım leptobumu elime alıp ınstegramda gezmeye başladım. Bir anda kapım çaldı. "Gel" annem gelmişti
Nur annesi
Kızım misafirler geldi hadi baban kızmadan gel çabuk yemeğe oturacağız.
Ufyayarak üstümü değiştim ve misafirlerin yanına gittim kapıdan hoş geldin dediğimde 3 kişi vardı anne babası ve bir kız büyük ihtimalle benim yaşlarımda telefondan kafasını kaldırdı ve göz göze geldik.
Mira
Kafamı kaldırdığımda sabah dışarda gördüğüm kızdı ve bunu cidden ne o ne ben bekliyordum kızın çok güzel bi fiziği vardı üstüne giyindikleri şeyle herkes farketti.

MiraKafamı  kaldırdığımda sabah dışarda gördüğüm kızdı ve bunu cidden ne o ne ben bekliyordum kızın çok güzel bi fiziği vardı üstüne giyindikleri şeyle herkes farketti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gözlerimi gözünden çekip telefona bakmaya devam ettim . Artık yemek masasına geçtik. Yemekler servis edildi herkes afiyetle yemeklerini yiyordu . Babamın konuşmasıyla herkesin gözü babamın üstündeydi.
ilaydanin babası
Valla bu akşam yemeği baya iyi oldu hem birbirimizi tanımış olduk hemde kızlar tanışır artık aynı okula görecekler bereber gidip gelirler dedi.
Babamın öyle demesiyle öksürmeye başladım. Ikimizde ayni ağızdan aynı okulamı dedik. Babam kafa sallayarak evet bak kızlarda çok sevindi yaz tatili bitince beraber gidersiniz okula .
Olmaz bu bi kabus olmalı ben bu kızı bi akşam yemeği dayanamıyor aynı okul aynı yol ve evleriniz yanyana allahım bu bi şaka olsun .içimden konuşurken o kız lafa girdi
Nur
Tamam babişko ben bu kıza herşeyi öğretirim iyi oldu ne zamandan beri evime yakın bi arkadaşım yok diyip bi gülümsedim.
Acaba bu kızın aklındaa ne geciyordu . Dediklerine şaşırıp sanki inanmış gibi gülümsedim.
Nur elimden tutup hadi odaya gidelim dedi. Şaşırmış gözlerle ona bakıyordum. Odaya beni çekmeye başladı. Aslında iyi kızdı ama sabahki olaylardan sonra bu düşüncem geri siliniyordu.
Nur
Odama hoş geldin gel otur mira bence yeniden tanışmamız gerekiyor bugün biraz sinirliydim senide öyle görünce çatmak istedim.
Bunu dedikten sonra gülmeye başladı ben iyice sinir olmuştum ama biraz daha sohbet ettikten sonra yarın birlikte kafaye gitmeğe karar verdik. Saat baya geç olmustu ama biz hala sohbet ediyorduk . Annemin sesiyle odadan çıkıp ferideye sarılıp yarın görüşürüz dedikten sonra eve geldik. Yatağa yattım ve kendimi uyukunun kollarına bıraktım.

Gökkuşağında Ki Siyah Where stories live. Discover now