Začátek všeho

72 5 2
                                    

Her pov.

Vzbudila jsem se opět v té hnusné cele. Stejně jako poslední dva roky. A stejně tak dlouhou dobu na mě dělají pokusy. No abych se představila jsem 033. Jestli to nechápete tak se vám nedivím jen tak někdo nemá tu čest aby ho unesla Hydra. A jelikož si nepamatuji nic co bylo předtím tak nevím jak se jmenuji, ale pro vás jsem 033, jinak mi tady stejně nikdo neřekne.

 A jak vypadám? Mám světle hnědé vlasy stejné barvy i oči. No postavou jsem celkem dost hubená. Ještě aby ne když tady moc jídla nedostávám...  A abych nezapomněla tak mám černá křídla, to je největší výsledek pokusů.

 Tak o mě už něco víte tak můžeme k tomu co se tu teď děje.Nevím jestli si chtěli udělat běhací den ale jelikož jsou někteří v pyžamu tak asi ne. Všichni běhali sem a tam a stříleli po sobě. Když jsem se odsunula co nejdále od všeho dění co to šlo, jeden agent hydry mi otevřel celu.

 A přesně teď si mě všimla nějaká dívka která měla okolo sebe červenou mlhu. Ten pan Hydrák mě ale táhl dál, už jsem si dělala naděje že mi chce třeba pomoci když v tom mě došlo že asi ne, protože  jsem byla před ním a dělala mu lidský štít. stihla jsem ale zaznamenat že ta bruneta na někoho zakřičela a ukázala na mě, nevím proč, jsem jen obyčejný pokus na kterém nezáleží.

Procházel se mnou k východu z budovy, když jsem v sobě ucítila tři kulky, v noze. v křídle a v zádech.  Nebylo to moc příjemné (ehm, ehm bolelo to jak něco). Pomalu jsem začala upadat do bezvědomí když jsem ucítila lehký vánek a potom pád který byl zpomalen něčím měkkým a pohodlným. Bylo mi strašně těžko a tak jsem to dál nedržela a propadla se do spánku ve kterém se mi vrací vždy to stejné. 

Uběhlé pokusy

Vítám vás u mého prvního příběhu a doufám že se vám líbí a omlouvám se za chyby. Za koment nebo vote budu ráda,

 Sirilka




WingWhere stories live. Discover now