Kapittel 4

299 16 6
                                    

Det ringte ut. Nå var det storefri jeg hadde gruet meg hele timen. Jeg skulle jo faktisk kysse en gutt jeg knapt kjente foran mobberne mine og 3 femte klasse gutter. Jeg må jo innrømme at Kristoffer var litt søt men og kysse han det syntes jeg var å gå litt forlangt, men jeg viste jo selvfølgelig at jeg ikke hadde noe valg. Og de kunne jo ha valgt noe verre som jeg ikke orker å tenke på en gang...
Jeg gikk bak gymsalen for andre gang idag og alle satt der allerede bortsett fra Kristoffer . Kristoffer satt nemmelig ikke han sto, han sto helt klar til at jeg skulle kysse han. Jeg bet meg i leppa, jeg gruet meg sikkerlig.

Kom igjen da Frida vi venter her! Sa Simon halveis sint.

Jeg gikk bort til Kristoffer. Han smilte og sa hei!
Jeg ville få det overstått så jeg lente meg nærmere han helt til jeg traff leppene hans. Jeg lukket øynene og drømte meg helt bort det var som om jeg svevde på en sky. Den følelsen husker jeg enda. Men så ble skyen oppløst og det var som om jeg på en måte kom tilbake på jorden igjen.
Simon sa at Kristoffer skulle gå og at jeg kunne stikke og leke med vennene mine men så sa han:

Å ja det er jo sant du har jo ingen venner!!!

Alle guttene lo og jeg løp og gjemte meg bak treet mitt i den delen av skole gården som det aldri var noen. Og jeg begynnte og gråte. Jeg gråt og gråt og jeg klarte ikke stoppe. Men plutselig skjente jeg en hånd på skulderen min. Jeg snudde meg og der sto Kristoffer. Han hadde et trist fjes også spurte han:

Gråter du på grunn av at du måtte kysse meg? Jeg skal ikke si det til noen.

Jeg vet jo det..sa jeg og smilte litt. Men det er ikke derfor jeg gråter.

Ja men hvorfor gråter du da? Spurte han

Det kan jeg ikke fortelle deg... Sa jeg trist

Kristoffer satte seg ved siden av meg og prøvde og få øyekontakt men uten hell. Til slutt snudde han hodet mitt og jeg så han rett i øynene. Og han kysset meg igjen!! Uten at han måtte det! Og dette var mye lengere enn det andre. Hva skjer egentlig hvorfor gjør han det...?
*
*
*
A/N
Jeg vet at de bare går i tredje klasse men det skjer vel i alle aldere det?😂. Vel i neste kapittel får vi en side eller no som handler litt om Kristoffer og hans liv i stede for Frida sitt men vi kommer selvfølgelig til bake til Frida igjen😍. Så..... Keep, calm and read on❤️. Og en ting til ikke vær en "ghost read" kommenter da vel🙈

MobbeoferetWhere stories live. Discover now