Asıl Gerçek.

1.1K 128 40
                                    

Daha fazlası için ( petaeunia ) beni takip etmeyi unutmayın.

Her seferinde hatırlatıyorum biliyorsunuz herhalde artık ^^ oy ve yorum tabii ki. En aşşağıda soldaki yıldızın içini turuncu yapana benden yarım altın dbhddh şaka şaka sadece, ufak bir öpücük ;)

Düşünceleriniz benim için önemli, bu yüzden yorum yaparak belirtmenizi rica edeceğim♥️

Petunya çiçeklerini kocaman öper, iyi okumalar diler❣

5 Yıl Önce
Kore - Seul
_________________________

Ayakları ve elleri zorla bağlanmıştı adamcağızın. Oturduğu sandalye tahtadandı ve fazlasıyla konforsuzdu. Ağzını kapatan bez parçası diline baskı yapıyor, onun konuşmasını haliyle engelliyordu. Nerede ve neden böyle bir yerde olduğunu bilmiyordu. Oda çok loş bir ışıkla aydınlanmışken seçemiyordu gözü, neyin ne olduğunu. Usulca yanaşan birinin bakış açısına girmesiyle gözleri tamamı ile ona odaklandı. Sigarasının son demini alıp yere attı karşısında hiç görmediği ve tanımadığı adam. Taehyung'un ağzındaki bezi indirdi hızlı ve sertçe. Kendiside aynı şekilde onun karşısına geçip bir sandalyeye oturdu. Sadece izledi onu Taehyung. Bağırmadı, konuşmadı, sadece izledi.

- Shik Yoon. Sende... Taehyung, huh?

Kaşlarını çattı tam anlamıyla neye uğradığını şaşıran Taehyung.

- Ki Myeon, Seok Lee, Kang Ji ve Bo Min... Altın kardeşlerim benim.

Düşünceli bir yüz ifadesi barındırıyordu Shik Yoon. Çünkü ölen dört kardeşinden bahsediyordu.

- Onlar nasıl öldü biliyor musun Taehyung?

Taehyung başını salladı, sert tavırla konuştu.

- Hepsinin bedeninde 7 adet kurşun bulundu. Organları delen kurşunlar, organların işlevselliklerini yitirdi elbette. Dolayısıyla öldüler.

Bunları dinleyen adam yüzünü ekşitti. Suratı sanki o kurşunlar onun bedenine girmişcesine bir ifadeye büründü.

- Bunları yapanda kansız Jin Yeon. Yani senin davalın, ve yanılmıyorsam sende onu gayet mantıklı şekilde savunuyorsun Kim TaeHyung.

- Davalım Jin Yeon'un öldürdüğü hakkında bir deliliniz yok. Olay yerinde bulunmakta. Fakat silahı ateşleyen o değil. Siz düşünebiliyor musunuz, bu adamın herhangi bir silah eğitmi almamış olmasına rağmen, dört kardeşinizin bedeninde yedi adet kurşun deliği açabileceğine? Üstelik olay yerinde bulunan tabanca silahının kapasitesi sadece 12 adet mermi alabilmekte. Olay yerinde ve davalımın üstünde yedek mermiye rastlanmadı. Ancak bu işlerden anlayan birinin hızlıca art arda mermi değiştirme yeteneğine sahip olması beklenir. Sizden borç para aldığı için hesaplaşmak isteyen sizsiniz, onun bedeninde yüksek derecede yanık izleri bırakan sizsiniz, ve şimdi de davalımı katillikle suçluyorsunuz. Üstelik yalancı parmak izi kullanarak. Siz neyi örtmek istiyorsunuz Shik Yoon Bey?

Love Maze ✦ Kim TaeHyungWhere stories live. Discover now