2.

297 23 8
                                    

Kráčala si si chodbou v škole, a jediné na čo si dokázala myslieť bolo to že ti strašne chýba tvoja mamka. V hlave ti hrala spomienka ako ťa ako malú učila hrať na gitare, jej tvár bola plná úsmevu. Venovala sa ti skoro stále, niekedy si ku tebe ľahla na posteľ a spala s tebou, vždy ťa chcela mať čo najbližšie a nevzdialiť sa ani o milimeter.

Keď si vošla do triedy vyzerala si bez života, stratená. Nemala si chuť sa z nikým baviť, tak si si dala ruky na lavicu a na ne položila hlavu.
Takto si bola celé vyučovanie, až pokiaľ neprišiel čas na hrdinské hodiny. Prišiel All Might a vysvetlil čo sa bude robiť. Tak si vstala, zobrala si si svoj oblek a išla sa prezliecť.

Keď ste prišli na miesto All Might vás začal rozdeľovať do tímov, bola si pridelená do tímu z Dekuom. A mali ste ísť proti tímu D čo bol Bakugou a Iida, dostali ste mapu a mali ste sa pripraviť a vymyslieť taktiku.

,,Takže...Deku však?" Opýtala si sa lebo si na 100% nevedela ako sa volá, ale včera si počula ako na neho kričal Bakugou. ,,Ano, som Deku a ty si Y/n však?" ,,Ano ano to som ja, predom sa ťa chcem spýtať aký máš quirk?" Nevedela si isto jeho quirk iba to čo si počula, že je veľmi silný. ,,Môj quirk je super sila." ,,A aké máš obmedzenie?" Musela si vedieť čo od neho čakať, preto si sa radšej pýtala.

Deku len dal bradu medzi palec a ukazoval. ,,Hm...zatiaľ svoj quirk veľmi neviem ovládať, dokážem iba jeden silný útok. Potom sa moje telo zničí, takže v podstate mam iba jednu ranu." To bola odpoveď ktorá ťa trochu znepokojila, takže si vedela že jeho sila sa dá využiť iba ako záloha.

,,Myslím že do útoku by som mala ísť ja, tvoja sila bude iba ako záloha." Navrhla si, on len zamietol ,,nie to není dobrý nápad, Kachcan pôjde po mne. Poznám ho, ty pôjdeš zatiaľ nájsť bombu dobre?" Prikývla si na súhlas a sirény ohlásili štart.

Prvá si do budovy išla ty, dokážeš si zapamätať pachy rôznych ľudí. Išli ste pomaly pri stene, nadýchla si sa a cítila dve vône. Jedna bola ostrá a výrazná, a druhá bola jemnejšia. Išla si oznámiť Dekuovy podrobnosti, ,,Iida stráži bombu, Bakugou je niekde na blízku." Deku len kývol na súhlas.

V tom ako keby ti cez hlavu prebehol blesk, otočila si sa na Dekua ale Bakugou ťa predbehol. Všimla si si ako vyskočil spoza steny, schmatla si Dekua za zápästie a stiahla ho do zadu.

Dekua si dala za seba, a ty si dala ruky do bojovej pozície (ako v boxe napríklad). ,,Dobré pohyby, ale zbytočne. Uhni z cesty líška, ja idem zabiť toho zelenovlasého magora." Povedal naštvane Bakugou a začal sa pomaly približovať, chcela si ísť vpred ale Deku ťa zatiahol za ruku. ,,Nerob to ty by si mala ísť nájsť bombu, ja pôjdem proti Kachcanovi. Aj keby som po bombu išiel ja, tak Kachcan by išiel za mnou. Nechaj to na mňa."

Ty si sa len usmiala ,,tak fajn, ale radšej si zakri uši." Deku si dal ruky na uši, síce nevedel o čo ti ide ale ty si vedela čo robiť. Bakugou sa zasa začal pohŕdavo vysmievať ,,ale, ale nehovor mi že sa Deku bojí. Tak keď je to tak prvá skapeš ty." Rozbehol sa smerom ku tebe, ,,vážne?" Nadýchla si sa z plných pľúc, a začala zavýjat.

(Máš schopnosť zavýjanie, vtedy je tvoj rev taký silný že výtvory zvukovú vlnu. Niečo ako má Jiro a Present Mic)

Tvoj rev bol taký silný že Bakugou stratil pevnú pôdu pod nohami, a narazil do steny za ním. Potom si len pobuchala Dekua po pleci na znak že to nechávaš na ňom.

Cítila si jemnú vôňu, trochu pripomínala citrón. Našla si z pomocou nej schody, a viedla ťa ďalej a ďalej.

Prišla si ku jednej miestnosti kde bola ta vôňa cítiť najviac, spoza roha si uvidela Iidu ako si niečo mele. ,,Mal by som byť viac ako Bakugou, to je ono musím byť zlý. Teraz som extrémne zlý."

His Daughter MHA [CZ/SK]Where stories live. Discover now