1.

416 28 4
                                    

※Takže najprv v skratke o tebe※
_______________________________________

Meno: Y/n Usagiyama
Quirk: Líška
Máš na hlave uši ako má líška, vďaka ním počuješ aj tie najtichšie zvuky. Máš aj chvost, a oči máš tiež ako líška vďaka nim ti nikdy nič neunikne a vidíš aj v noci. Tvoje nechty sú neuveriteľne ostré dokážeš s nimi aj prerezať betón, a samozrejme máš veľmi dobrý nos.
Tvojou najsilnejšou schopnosťou je to že sa dokážeš zmeniť v obrovskú líšku, v tejto podobe sú tvoje schopnosti 10x silnejšie.

Tvojou najsilnejšou schopnosťou je to že sa dokážeš zmeniť v obrovskú líšku, v tejto podobe sú tvoje schopnosti 10x silnejšie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tvoja rodina: Tvoja mama je siedma najlepšia hrdinka Wild. Má podobné schopnosti ako ty len s tým rozdielom že je rys, ale nedokáže sa premeniť celá ako ty.

Svojho otca si nikdy nepoznala, momentálne je tvoja mama stále niekde v práci aj keď ti každý deň volá niekedy ti fakt chýba. Bola si na prijímačkách na U.A a prijali ťa, mama síce chcela aby si sa tam dostala cez odporúčania ale ty si nechcela aby niekto vedel kto je tvoja mama. Nie si človek ktorý túži po sláve, ale po miery. A teraz sa už vrhnime na príbeh...

_______________________________________*BEEP*BEEP*BEEP*

Ten otravný zvuk ťa donúti vstať, pretože dnes je tvoj prví deň na U.A. Pri tejto myšlienke sa postavíš s postele, a ideš si do kúpeľne urobiť rannú hygienu. Potom si oblečieš školskú uniformu zobereš tašku a ideš sa obuť. Potom zamkneš dom, a ide sa. Pri ceste do školy si dáš slúchadka, a zapneš svoju obľúbenú pesničku.

Je to tu konečne stojíš pred U.A, vedela si že tvoja cesta za úspechom práve začala, a smelo si sa pohla v pred. Išla si si chodbou až pokiaľ si neprišla pred divne, obrovske dvere. Otvorila si ich a uvidela svojích spolužiakov, niektorý sa akurát zoznamovali iný sa už poznali.

Všimla si si že nejaký zeleno vlasy chalan sa rozpráva z nejakou hnedovláskou, len si ich obišla a sadla si do lavice. Nie že by si sa s nikým baviť nechcela ale nemala si ani náladu ,,Ahoj, čo tu sedíš ako kopa nešťastia. No tak trochu úsmevu." Povedal nejaký červeno vlasy chalan, ktory bol vysmiatý od ucha k uchu. Potom ti podal ruku ,,som Kirishma Eijirou, a ty?" Ty si sa len usmiala a ruku prijala ,,ja som Y/n Usagiyama. Rada ťa spoznávam."

Kiriho pozornosť sa rovno zamerala na teba. ,,Páni ty máš vĺčie uši? Vyzerá to strašne roztomilo." Ty si sa trošku začervenala ,,nie, to sú líščie uši ale aj tak ďakujem. A aký máš vlastne quirk?" On si len sadol na lavicu, po tvojej ľavici a začal ,,môj quirk je spevnenie, dokážem speviť iba časť alebo celé telo..." takto ste sa rozprávali nejaký čas, až pokiaľ neprišiel do triedy nejaký vysoký čierno vlasy muž. Vyzeral ako múmia, predstavil sa pod menom Shota Aizawa a vraj je to váš triedny. Podľa teba vyzeral skôr ako všetko možné ale ku učiteľovi by si to neprirovnala.

Vysvetlil nech sa prezlečiete a idete vonku, vraj budú nejaké testy fyzickej zdatnosti.

Už ste stáli vonku všetci, a pred vás prišiel Aizawa ,,takže dnes budeme mať ako som už spomínal telesný test, Bakugou a Y/n..." Obidvaja ste spozorneli a pozreli sa na Aizawu. ,,Mali ste najviac bodov na skúškach, povedzte koľko m ste hodili na Zš." Zacal Bakugou ,,67m... myslím." ,,Asi 50m." ,,Fajn teraz to skúste s quirkom..." Ty si sa pozrela na Bakuga, on len očami ukázal nech ideš prvá.

Zobrala si loptu a trochu si ponaťahovala ruky, z hlboka si sa nadýchla a prepla sa do líšky. (Vysvetlím dokážeš sa 'prepnúť' alebo inak povedané dať sa do 'módu' líšky. V tedy su tvoje zmysli posílene a zvýši sa tvoja celková sila. Ale pozor, teraz niesi tá obrovská líška.) Tvoje oči sa zmenili, z obyčajnej E/c (eye color) do nádhernej fialovo-ružovej farby.

Po týchto očiach by aj najbohatší ľudia na svete mohly iba snívať, krásne oči ktoré iba pohľadom berú slová z úst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Po týchto očiach by aj najbohatší ľudia na svete mohly iba snívať, krásne oči ktoré iba pohľadom berú slová z úst. Tvoje očné zuby sa predĺžili, a na tvojich rukách trošku navreli žili. Všetci iba udivene pozorovali čo sa deje, potom si len napriahla ruku a smelo hodila. ,,634m to není zlé, a teraz Bakugou."

Povedal Aizawa, ty si sa len išla postavit na svoje miesto, keď si išla okolo Bakuga jemne do teba drgol bolo vidieť že to bolo naschvál. Všetci iba z údivom pozorovali teba, ale najviac pozornosti priťahovali tvoje nádherné oči.

V tom si Bakugou spravil menšiu rozcvičku a napriahol sa a hodil, pri tom mú z rúk vyšiel menší vybuch. ,,705.4m, ako ste videli takto môžete efektívne využiť vaše quirky. A teraz sa presuňme ďalej." Povedal Aizawa a mieril si to ku nejakej dráhe, bol to beh na 60m ( sr ale nepamätám presné no😊).

Bola si na rade a išla si s Urarakou, pripravili ste sa a len sa ozvalo ,,pripraviť...pozor...štart!" Rozbehla si sa z plných síl ,,3,5 sec." Pribehla si prvá a bola si dosť rada za svoje skoré, pp chvíľke za tebou prišla aj Uraraka ,,uff, aspoň mám lepší čas ako na zakladke." Ty si len prišla ku nej ,,ahoj som Y/n a ty?" Ona sa usmiala ,,ahoj som Uraraka Ochaco teší ma." Prišla ti mila a úprimne mať niekoho s kým sa dá porozprávať treba vždy.

Bavili ste sa spolu asi celi čas, a postupne sa ku vám pridali aj ostatné dievčatá. Dosť ste si rozumeli, potom už išiel Aizawa ukazovať výsledky. Keď ich premietol tvoje meno sa ocitlo na treťom mieste, a úprimne si za to bola rada.

Po skončení vyučovania si išla domov, v ušiach ti hrala hudba, s vlasami sa hral vietor. Keď si prišla domov skríkla si ,,mami! Už som doma!" Ticho, prišla si do obývačky a tam na stole bol lístok. ,,Ahoj zlatko, prepáč že niesom doma ale v mojej firme máme pohotovosť. Dúfam že sa ti prví deň v škole páčil, domov neviem kedy prídem lebo je to vážne zatiaľ máš v chladničke obed potom ti zavolám ano😊."
                               - Ľúbim ťa srdiečko💓
Keď si dočítala listok, tvoj úsmev opadol nemala si ani chuť do jedla. Tak si vyšla hore po schodoch a ľahla si na posteľ, prišlo ti strašne smutno že s tebou mamka netrávi viac času. A pri tejto myšlienke si zaspala.

Taaakže toto bola prvá časť príbehu dúfam že sa páčil ak ano dajte ❤ alebo mi kľudne nieco napíšte prajem veľa zdravia.
Vaša autorka💓                  1052 words

His Daughter MHA [CZ/SK]Where stories live. Discover now