~1~

21 2 0
                                    

,, Na letišti se k nám připojí další rodina. " řekla nám mamka za volantem. Přes nahlas puštěný písničky jsem ji skoro neslyšela, takže jsem se jako vždy musela zeptat ,, co?" aby mi to někdo zopakoval. Na jednu stranu jsem byla ráda, že tam nebudeme sami, ale na druhou jsem si chtěla odpočinout od všech lidí co se kolem mě poslední dobou pohybovali.

Když jsme vystoupili z auta a vzali kufry, tak jsme se vydali do budovy letiště. Zařadili jsme se do řady lidí, která letěla si užít tepla na Kanáry. Ano asi říkáte zase nějaká zazobaná kráva, ale tak to není, na tuhle dovolenou rodiče šetřili vážně dlouho a chtěli nás překvapit, tak nám to dali jako velký společný dárek pod stromeček na Vánoce.

Po asi půl hodinovém čekání, jsme prošli jak odbavení. zavazadel, tak i pasovou a rentgenovou kontrolou. Došli jsme k sedátkům u okna, aby moji bratři mohli koukat na runwey a rodiče měli od nich chvíli klid. ,, Rae skočíš nám pro kafe prosím... a ano můžeš si koupit taky " kývla jsem hlavou na souhlas, vzala si peníze, které mi podávala a vydala se najít Starbucks, nebo něco takovýho.
,, Dobrý den, prosila bych jednou double espresso, jedno velký americano a jednou velké cold brew coffee" řekla jsem paní ve Starbucks. Kývla a začala to naťukávat do monitoru, dala jsem jí potřebné peníze a čekala.

Prošla jsem i s kafem na místo, kde jsme měli věci, ale už tam nebyli jsen rodiče a bratři, byla tam ta druhá rodina. Od pohledu vypadala slušně. Kolem nich byly dvě asi pochopitelně jejich děti. Starší kluk, mladší holka. Vypadaly podobně staře jak mí ,,užaní" bratři (Lukas 11,
Tomas 8). Povzdechla jsem si, protože jsem aspoň z části doufala, že tu budu mít někoho stejně starého jako jsem já  (14) ano jen 14. Mezitím jsem došla k nim. ,, Mami, tady to máte..." podala jsem jim kelímky s kafem.
,, Děkujeme... Mimochodem, tohle je Kate, Alexandr, Chris, Andrew a Melanie...Počkat co? Vždyť jsou tady jenom 4. Ale jako vždy jsem se pletla, Když se Kate a Alexandr pohnuli, uviděla jsem ho... Vypadal tak na 16 možná 17, kudrnaté vlasy, hnědé oči, normálně bych asi řekla  shiiit ten mega pěknej, ale za téhle situace, díky tomu kokotoj sorry že mluvím sprostě, ale jinak to prostě nejde jsem to na kluky nechtěla ani myslet... je to na delší vyprávění... 

,, Rae a Christiane, vy budete spolu na pokoji..." nejistě jsme se na sebe podívali, ale ani jeden jsme nic neřekli ,,... budou tam totiž 4 pokoje, takže já a táta, Martin a Ava, dětska a vy dva" pokračovala Kate. ,, To znamená, že vedle sebe budete sedět i v letadle, takže se běžte seznámit" řekla moje máma.  Jelikož letíme první třídou, tak jsme tady měli křesla na sednutí. Takže jsem se vydala ke křeslům, on za mnou. ,, Btw... Sedím u okýnka. " řekla jsem mu, když jsem si sedla. ,, Okay, ale dáš mi tvůj instagram a všechny další sociální sítě, na kterých seš..." odpověděl mi, stejně by to zjistil ,, Hmmm, dobře.... Ig  _raeaddamson " ,, To jsi ty?" kývla jsem na souhlas ,, Wait... skoro 11 mega, kde si to nabrala?"  zeptal se mě
,, spolupráce " ,, jaký spolupráce?" nechápavě se na mě podíval ,,Calvin Klein, Champion, Adidas a pár dalších"  zaraženě se na mě díval
,, Shiiiit" jen odpověděl. Já se uchechtla ,, Ok tiktok máš? " ,, mám tam stejný jméno jako na ig" ,, děláš si prdel, tady 16 mega, jak? " zasmála jsem se ,, znám se s největší tiktok celebritou, nebo někým takovým"
,, Charli? "  kývla jsem ,, a tweet? Tam se taky jmenuješ stejně?" kývla jsem, po chvíli mi přišlo oznámení, že mě
christianmaclaren začal sledovat. Projela jsem jeho ig a i pár tiktoků. Měl 100k na tt, což není moc, ale zase není jak ty 11 letý dětska, který mají 10 follows, možná ani ne a natáčejí...

Dala jsem si do uší airpody, pustila písničky a pila moje oblíbené kafe.
Chris mi vytrhne jedno sluchátko z ucha a dá si ho do svýho, vražedně se na něj podívám. ,, No co, máme se seznamovat, ne se uzavřít do svýho světa" hodím na něj úšklebek.

Sedám si k oknu a sundavam si boty. Přemýšlím že bych měla natočit nějaký tiktok, dnes jsem ještě nic netočila. Opřela jsem tefon o sedadlo předemnou. Christian, pořád s mým sluchátkem uchu se mi začal smát. Já si ho moc nevšímala a ,, tancovala" si si svůj taneček na tt. Muselo být vtipný se na mě koukat. Poustnout jsem to už nestihla. Zapnula jsem si písničky z mého oblíbeného playlistu, zvedla nohy na sedadlo a koukala se z okýnka.

Doufám že si aspoň někdo tenhle příběh přečte a bude se mu líbit. Jinak to nahoře je Christian a Raelly (Rae) vypadá nějak takto...

Clariiis <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Clariiis <3

•𝙼𝙸𝙽𝙴•Where stories live. Discover now