I.

41 5 0
                                    

ZZZ...ZZZ...ZZZ... Z ničeho nic se budík rozletěl oproti zdi a rozbil se. Nebo spíš přesněji byl hozen do zdi. Koukající se na budík, jenž se nacházel v rohu místnosti na zemi, si Rin otřel ospalé oči a koukl se kolik ukazoval rozbitý budík na zemi času. Budík ukazoval 8:20 a Rin si po chvíli uvědomil, co čas na budíku znamená... Zaspal... Zase..

 Rychle se oblékl, hodil na záda svůj meč, který si všude bral sebou a vystřelil z pokoje. Běžel jak nejrychleji dokázal, až stál před dveřmi do třídy. Pomalu se je snažil otevřít a nepozorovaně se dostat do lavice, aby si toho vyučující nevšiml. Již si sedal do lavice, když v tom uslyšel své jméno. „Rin.. zase pozdě". Podíval se na učitele, který stál před ním a vystrašeně se zasmál a omluvil se. Myslel si, že učitel to již nebude dále řešit, když se otočil zpátky k tabuli, ale pokračoval dále v mluvení. „ Rine, mám ti vzkázat, že Mephisto si přál, aby ses okamžitě dostavil do jeho kanceláře, jak přijdeš do školy". Rin polkl a vstal ze židle. Jak vycházel ze třídy, slyšel jak se ostatní ve třídě posmívají, že bude mít problém. Sám věděl, že je v problému, když si ho předvolal sám ředitel školy. Již nedávno mu říkal, že jestli ještě jednou přijde pozdě, tak dostane trest. 

 Rin již stál před dveřmi a po chvíli zaklepal. Čekal než se ozve dále a vstoupil dovnitř. I když je Mephisto většinu času v pohodě a dělá si ze všeho srandu, tak měl Rin strach, co za blbost by mu mohl vymyslet za trest. Když se porozhlédl po místnosti uviděl Mephista, jak sedí ve svém křesle a před jeho stolem stojí nějaký rudovlasý kluk. Vypadal stejně staře jak Rin a měl i podobnou postavu. Hned po tom co si Mephisto všiml Rina, chtěl začít mluvit, ale Rin mu skočil do řeči a začal se omlouvat, že se to již nikdy nestane. Mephisto nechápavě hleděl na Rina a pak začal „ Nevím o čem to mluvíš Rine. Jestli si zase zaspal tak tohle teď nechci řešit. Předvolal jsem si tě, protože po tobě něco potřebuji". Rin byl celkem zmatený, ale byl rád, že ředitel teď nehodlá řešit jeho další zaspání. Když v tom Mephisto dále pokračoval „ Mám pro tebe úkol. Chci aby si šel porazit bohyni Amanozako, která se objevila poblíž Kyota. Tato bohyně dokáže manipulovat se srdci a emocemi lidí a dokonce zvládne měnit jejich povahy. Proto jí musíš jít porazit". Dokončil větu Mephisto. Rin jen nevěříce hleděl, byl rád, že konečně bude nějaká akce, ale jít sám proti samotné bohyni? Nervózně se podíval na Mephista a ten jakoby věděl na co Rin myslí hned pokračoval. „ Samozřejmě tam nepůjdeš sám... Přivedl jsem na tuhle práci speciálního hosta. Rine, tohle je Karma Akabane....".

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 03, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Demon X DemonWhere stories live. Discover now