poyraz karayel

22.1K 31 2
                                    

deli: arkadaşlar, o geldi!

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

deli: arkadaşlar, o geldi!

poyraz: sevgili deli kardeşlerim! maalesef, ben o değilim. ama umudunuzu kaybetmeyin. umudunuzu kaybetmeyin. çünkü bi' gün, bi' gün o gelecek, sefil ruhlarımızın karanlığına bir güneş gibi doğacak. evet gelecek. ben o değilim. ama o gelecek. belki karlı bir gecenin ortasında, ya da serin bir ilkbahar sabahının ilk ışıklarında o gelecek! o gelecek, o gelecek! önce inkar edecekler, onu yalnızca gerçek aşıklar tanıyacak. binlerce, on binlerce aşık onun gelişiyle yeniden, bir kez daha aşka düşecek. geceleri, geceleri evine ekmek götürmek için yol kenarında bekleyen hayat kadınlarını o kurtaracak. ganyan bayilerinde bir umuda, bir hayale aldanmış umutsuzlara o umut olacak! her gün aynı ruhsuz hayatı yaşayan insanlara bir tane hayatları olduğunu o hatırlatacak! işte o, bize yeniden aşkı öğretecek! aşkı bize yeniden öğretecek! işte o gün, gecekondu mahallelerinin çamurlu sokaklarında misket oynayan çocuklar kafalarını kaldırıp gökyüzüne baktığında bambaşka bir aydınlık görecekler! akıllılar, akıllılar... işte o gün akıllılar delirecek! gerçek deliler itibar görecek! haklıyla haksız o gelince anlaşılacak! bekleyin, onun gelişini bekleyin! işte o gün siz ve ben yeniden buluşacağız. işte o zaman, siz beni takip edin. hayır, ben o değilim. hayır, ben o değilim. ama sizi o'na ancak ben götürebilirim.

hemşire: beyefendi.

poyraz: hşş... o geldiğinde beni susturamayacaklar. beni unutmayın kardeşlerim. beni unutmayın. o'nun gelişini bekleyin. o gelecek.

hemşire: beyefendi, aşk olsun.

poyraz: aşk olsun hanımefendi. yeter ki aşk olsun.

kabullenmedikTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang